Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΡεκόρ 20 εκατ. μελών για το Miles & More
Τα 20 εκατ. μέλη του Miles & More προέρχονται από 234 χώρες

Ρεκόρ 20 εκατ. μελών για το Miles & More

Τακτικοί επιβάτες της Lufthansa βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και σε 234 χώρες – καθημερινά 5.000 νέα μέλη Το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Ευρώπης Miles & More κατέρριψε άλλο ένα […]

Τακτικοί επιβάτες της Lufthansa βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και σε 234 χώρες – καθημερινά 5.000 νέα μέλη Το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Ευρώπης Miles & More<...> κατέρριψε άλλο ένα νέο ρεκόρ. Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, έγινε ο εορτασμός του 20ού εκατομμυριοστού μέλους του προγράμματος Miles & More στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που οργανώθηκε στα κεντρικά γραφεία της Brussels Airlines στις Βρυξέλλες.

Στη διάρκεια της τελετής, ο Bernard Gustin, διευθύνων σύμβουλος της Brussels Airlines και ο Hubert Frach, διευθυντής Marketing της Lufthansa Passenger Airlines, παρέδωσαν στον Laurent Schmidt, διευθύνοντα σύμβουλο μιας βελγικής εταιρείας, μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, μια ελκυστική ποικιλία επώνυμων προϊόντων προσφοράς του Lufthansa Worldshop, καθώς και ένα voucher αξίας 50.000 μιλίων επιβράβευσης.

Τα 20 εκατ. μέλη του προγράμματος Miles & More προέρχονται από 234 χώρες από όλο τον κόσμο, ενώ το 1/3 από αυτούς προέρχεται από τη Γερμανία. Κατά μέσο όρο, καθημερινά εγγράφονται στο πρόγραμμα 5.000 νέα μέλη. Μια κάρτα Miles & More χρησιμοποιείται κατά μέσο όρο 150.000 φορές ημερησίως ανά την υφήλιο. Περίπου 1,7 εκατ. μιλίων εξαργυρώνονται κάθε έτος. Το πρόγραμμα Miles & More έχει περισσότερους από 250 συνεργάτες, με τους οποίους τα μέλη μπορούν να κερδίζουν ή να εξαργυρώνουν μίλια.

Η Brussels Airlines συγχώνευσε το άλλοτε πρόγραμμα τακτικών επιβατών της “Privilege” με εκείνο της Lufthansa στις 25 Οκτοβρίου 2009, αυξάνοντας τα μέλη του Miles & More κατά 200.000 άτομα. Έκτοτε, η βελγική αεροπορική εταιρεία είναι υπεύθυνη για όλα τα μέλη και τους συνεργάτες του προγράμματος Miles & More στο Βέλγιο. Συνολικά, εννέα αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν στους επιβάτες τους το πρόγραμμα επιβράβευσης επιβατών Miles & More ως δικό τους πρόγραμμα τακτικών επιβατών: οι Adria Airways, Air Dolomiti, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Croatia Airlines, LOT, Lufthansa, Luxair και SWISS.

Στο πρόγραμμα Miles & More “Silver Promotion 2011”, τα μέλη έχουν ευκολότερη επιλογή να γίνουν τακτικοί επιβάτες ή να διατηρήσουν το status τους ως τακτικοί επιβάτες, απλά πραγματοποιώντας 30 πτήσεις (15 πτήσεις μετ`επιστροφής) στη διάρκεια ενός έτους με μια συνεργαζόμενη αεροπορική εταιρεία. Αυτό τους πιστοποιεί αυτόματα με την ιδιότητα του τακτικού επιβάτη και των πολλών προνομίων που εξασφαλίζει αυτή η ιδιότητα για δύο χρόνια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024