Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣε απεργιακό κλοιό για τέταρτη μέρα οι εργαζόμενοι της Lufthansa

Σε απεργιακό κλοιό για τέταρτη μέρα οι εργαζόμενοι της Lufthansa

Σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού προκαλούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις εργαζομένων της Lufthansa, που συνεχίστηκαν χτες για τέταρτη μέρα. Λόγω της απεργίας των πληρωμάτων καμπίνας και του προσωπικούεδάφους, ο […]

Σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού προκαλούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις εργαζομένων της Lufthansa, που συνεχίστηκαν χτες για τέταρτη μέρα. Λόγω της απεργίας των πληρωμάτων καμπίνας και του προσωπικού<...>εδάφους, ο γερμανικός αερομεταφορέας αναγκάστηκε χτες να προβεί στην ακύρωση 136 πτήσεων, που αναλογούν στο 10% των προγραμματισμένων δρομολογίων του.

Προχτές, Τετάρτη, η Lufthansa είχε αναγκαστεί για ακόμη μια μέρα να ακυρώσει 12 πτήσεις μεγάλων αποστάσεων και 70 συντομότερες, κυρίως εσωτερικού, λόγω ότι πολλά αεροσκάφη της δεν είχαν συντηρηθεί, όπως προβλέπεται, με αποτέλεσμα να παραμείνουν καθηλωμένα στο έδαφος.

Υπενθυμίζεται πως οι εργαζόμενοι – μέλη του συνδικάτου Verdi ζητούν μισθολογικές αυξήσεις, ύψους 9,8%, για το τρέχον έτος, ενώ η διοίκηση της εταιρίας προτείνει αυξήσεις6,7% στο πλαίσιο μιας συλλογικής σύμβασης διάρκειας 21 μηνών και την εφάπαξ καταβολή ενός επιδόματος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024