Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας στην Ισπανία
Στα χέρια των εμπειρογνομώνων τα δύο μαύρα κουτιά

Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας στην Ισπανία

Στα χέρια των ειδικών εμπειρογνομώνων βρίσκονται τα δύο μαύρα κουτιά του μοιραίου αεροσκάφους της Spanair, το οποίο συνετρίβη το μεσημέρι της Τετάρτης στο διεθνές αεροδρόμιο `Μπαράχας` της Ισπανίας, συμπαρασύροντας στο […]

Στα χέρια των ειδικών εμπειρογνομώνων βρίσκονται τα δύο μαύρα κουτιά του μοιραίου αεροσκάφους της Spanair, το οποίο συνετρίβη το μεσημέρι της Τετάρτης<...> στο διεθνές αεροδρόμιο `Μπαράχας` της Ισπανίας, συμπαρασύροντας στο θάνατο 153 άτομα. Ωστόσο, το ένα εκ των δύο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υποστεί αρκετές ζημιές και πιθανότατα να είναι δύσκολη η επεξεργασία των στοιχείων του.

Η έρευνα τόσο της εταιρίας, όσο και της ειδικής Κυβερνητικής Επιτροπής για τα αίτια της τραγωδίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ, όπως όλα καταδεικνύουν, το πόρισμα της μάλλον θα καθυστερήσει αρκετά, με πολλούς ειδικούς να υποστηρίζουν πως απαιτείται έως και ένας χρόνος για την ολοκλήρωση του.

Εκπρόσωποι της Spanair, πάντως, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε την περασμένη εβδομάδα η εταιρία για το ατύχημα, ανέφεραν πως όλα έγιναν βάσει των κανονισμών, παραδεχόμενοι το πρόβλημα στο σύστημα θερμοκρασίας του αεροσκάφους, που εντοπίστηκε κατά την πρώτη απογείωση του. Όπως υποστήριξαν, κατά την επιστροφή του αεροσκάφους στη Μαδρίτη πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητοι τεχνικοί έλεγχοι και αφού διευθετήθηκε το πρόβλημα, μετά εδόθη το πράσινο φως για τη δεύτερη απογείωση του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024