Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣε βάλτους του Ν.Α. Καμερούν τα συντρίμμια αεροσκάφους της Kenya Airways

Σε βάλτους του Ν.Α. Καμερούν τα συντρίμμια αεροσκάφους της Kenya Airways

Μετά από εξονυχιστικές έρευνες των τοπικών αρχών εντοπίστηκαν χτες, Κυριακή, τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Kenya Airways σε μια βαλτώδη περιοχή του Καμερούν, περίπου 20 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ντουάλα. Το […]

Μετά από εξονυχιστικές έρευνες των τοπικών αρχών εντοπίστηκαν χτες, Κυριακή, τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Kenya Airways σε μια βαλτώδη περιοχή του Καμερούν, περίπου 20 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ντουάλα. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος, τύπου<...>Boeing 737, πραγματοποιούσε το Σάββατο πτήση από το Αμπιτζάν στο Ναϊρόμπι μέσω της πόλης Ντουάλα του Καμερούν, όταν λίγα λεπτά μετά την απογείωση του από τη πόλη Ντουάλα η εταιρία ανακοίνωσε πως αγνοεί την τύχη του.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 105 επιβάτες από 20 διαφορετικές χώρες και 9μελές πλήρωμα. Δυστυχώς όμως πληροφορίες για επιζώντες δεν υπάρχουν από τις αρμόδιες αρχές και την εταιρία. Οι έρευνες στα συντρίμμια συνεχίστηκαν και χτες, ενώ η πρόσβαση στην περιοχή, όπου βρέθηκαν τμήματα του αεροσκάφους, είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024