Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣημαντική βελτίωση στις ώρες αναχώρησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Σημαντική βελτίωση στις ώρες αναχώρησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Σταδιακή αλλά σταθερή βελτίωση στους χρόνους αναχωρήσεων των πτήσεων της Ολυμπιακής Αεροπορίας παρουσιάστηκε μετά από τις προσπάθειες που έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας. Τα στοιχεία των […]

Σταδιακή αλλά σταθερή βελτίωση στους χρόνους αναχωρήσεων των πτήσεων της Ολυμπιακή<.>ς Αεροπορίας παρουσιάστηκε μετά από<...> τις προσπάθειες που έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.
Τα στοιχεία των χρόνων αναχωρήσεων του συνόλου των πτήσεων της εταιρίας δείχνουν ότι κατά το διάστημα από 30 Ιουλίου μέχρι 4 Νοεμβρίου υπάρχει μια σημαντική βελτίωση αφού στην αρχή της περιόδου το 40% των πτήσεων αναχωρούσαν στην ώρα τους και στο τέλος της περιόδου αυτό το ποσοστό έγινε 70%.
Η σημαντική αυτή πρόοδος έχει επιτευχθεί με τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων που επεξεργάστηκε η εταιρία. Η πιστή εφαρμογή αυτών των μέτρων παρακολουθείται από ειδική ομάδα στελεχών της εταιρίας, που συστάθηκε με μοναδικό στόχο την εξάλειψη ενός προβλήματος που είχε δυσμενείς επιπτώσεις στη λειτουργία και την εικόνα του εθνικού μεταφορέα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/05/2024
23/05/2024
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024