Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαSKY express: Από 30 Οκτωβρίου, η Σόφια συνδέεται απευθείας με τον ΔΑΑ πέντε ημέρες την εβδομάδα
Αεροπορικές εταιρείες

SKY express: Από 30 Οκτωβρίου, η Σόφια συνδέεται απευθείας με τον ΔΑΑ πέντε ημέρες την εβδομάδα

Με το νέο δρομολόγιο, η SKY express επεκτείνει την παρουσία της καθ’όλη τη διάρκεια του έτους σε 8 κομβικές πόλεις του εξωτερικού.

Με μια εντυπωσιακή υδάτινη αψίδα (water salute) υποδέχθηκαν οι εκπρόσωποι του Διεθνούς Αεροδρομίου της Σόφιας την πρώτη πτήση και τους επιβάτες της SKY express.

“Η Σόφια αποτελεί στρατηγικό προορισμό με ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα σε τουριστικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Η ένταξή της στο διεθνές πτητικό δίκτυο της SKY express λειτουργεί ως προστιθέμενη αξία”, τόνισε σε πρόσφατη δήλωσή του ο CEO του κεντρικού αεροδρομίου της Βουλγαρίας, Jesus Caballero.

Με το νέο δρομολόγιο, η SKY express επεκτείνει την παρουσία της καθ’όλη τη διάρκεια του έτους σε 8 κομβικές πόλεις του εξωτερικού, προσφέροντας στους ταξιδιώτες περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές σε ανταγωνιστικούς όρους. Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στους ναύλους: SKY joy, SKY joy+, SKY enjoy, ενώ μέσα στο αεροσκάφος, εκτός από free service, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα premium επώνυμα προϊόντα της υπηρεσίας SKY Drinks & Bites.

Μετά μια άκρως απαιτητική θερινή περίοδο, κατά την οποία πετούσε σταθερά σε 34 ελληνικούς προορισμούς και 24 πόλεις του εξωτερικού, η ελληνική αεροπορική εταιρεία, εκτός από την Σόφια, έχει επεκτείνει πρόσφατα το δίκτυό της στο Μιλάνο και το Μόναχο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023