Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςSkyTeam: Για πρώτη φορά όλα τα μέλη μαζί σε δημόσια εμφάνιση

SkyTeam: Για πρώτη φορά όλα τα μέλη μαζί σε δημόσια εμφάνιση

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όλα τα μέλη της SkyTeam εμφανίσθηκαν μαζί σε δημόσια εμφάνιση, στην εκδήλωση που οργάνωσαν χθες στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Και οι πέντε αεροπορικές εταιρίες που αποτελούν […]

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όλα τα μέλη της SkyTeam<.> εμφανίσθηκαν μαζί σε δημόσια εμφάνιση, στην εκδήλωση που οργάνωσαν χθες στον Αστέρα Βουλιαγμένης<...>.

Και οι πέντε αεροπορικές εταιρίες που αποτελούν την SkyTeam, η Aeromexico, η Air France, η CSA, η Delta, και η Korean Air, φιλοξένησαν σε μια ξεχωριστή βραδιά επαγγελματίες από τον τουριστικό κλάδο, επιβεβαιώνοντας ότι η συμμαχία SkyTeam δημιουργήθηκε με επίκεντρο τον ταξιδιώτη.

Μετά τις σύντομες ομιλίες των αντιπροσώπων των αεροπορικών εταιριών κληρώθηκαν εισιτήρια – δώρα, τα οποία προσφέρθηκαν στους καλεσμένους από κοινού από όλες τις εταιρίες.

Η Aeromexico – η πιο συνεπής αεροπορική εταιρία στον κόσμο – συνδέει με 877 καθημερινές πτήσεις 98 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων 42 εσωτερικών δρομολογίων στο Μεξικό, 11 κομβικών σημείων στις ΗΠΑ, και έξι στην Νότιο Αμερική και Ευρώπη.

Η Air France – με την καλύτερη επιλογή πτήσεων στην Ευρώπη – πραγματοποιεί 1.415 πτήσεις την ημέρα σε 206 προορισμούς σε 91 χώρες από το αεροδρόμιο Charles de Gaulle.

H CSA προσφέρει ξεχωριστή φιλοξενία στους ουρανούς, και ένα άνετο δίκτυο πτήσεων στην Δυτική και Ανατολική Ευρώπη, την Βόρεια Αμερική, την Μέση Ανατολή, και την Βόρεια Αμερική μέσω Πράγας. Ο μέσος όρος του στόλου της είναι μόνο 6 χρόνια, γεγονός που την κατατάσσει στους νεότερους στόλους του κόσμου.

Η Delta Air Lines, η 'καλύτερα οργανωμένη αεροπορική εταιρία' για το 1999, σύμφωνα με το περιοδικό Aviation Week & Space Technology, προσφέρει στους πελάτες της ένα δίκτυο με 4492 καθημερινές πτήσεις προς 241 πόλεις σε 36 χώρες με την Delta, Delta Express, Delta Shuttle, και τις συνεργαζόμενες με την Delta εταιρίες.

Η Korean Air, η αεροπορική εταιρία που φέρνει την Ασία πιο κοντά, διαθέτει ένα μοντέρνο στόλο 107 αεροσκαφών, και μετέφερε το 1999 περισσότερους από 20 εκατ. επιβάτες. Η Korean Air είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία στον κόσμο που λειτούργησε τα Airbus εκτός Ευρώπης, προσφέροντας μια μεγάλη σειρά υπηρεσιών με την ασιατική φιλοξενία της. Εξυπηρετεί 69 πόλεις, σε 26 χώρες, με 368 καθημερινές πτήσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024