Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτην τελική φάση η συνένωση των Virgin Express και SN Brussels Airlines

Στην τελική φάση η συνένωση των Virgin Express και SN Brussels Airlines

Στην τυπική υπογραφή από τα διοικητικά συμβούλια βρίσκεται η απόφαση των δύο βελγικών αεροπορικών εταιριών, Virgin Express και SN Brussels Airlines, να συγχωνευθούν. Η SN Brussels Airlines, που δημιουργήθηκε από […]

Στην τυπική υπογραφή από τα διοικητικά συμβούλια βρίσκεται η απόφαση των δύο βελγικών αεροπορικών εταιριών<...>, Virgin Express και SN Brussels Airlines, να συγχωνευθούν.

Η SN Brussels Airlines, που δημιουργήθηκε από τον πρώην κρατικός αερομεταφορέα της χώρας Sabena, έχει ήδη δημιουργήσει μια θυγατρική την SN Airholding ΙΙ, στην οποία σύντομα αναμένεται να υποταχθεί και η Virgin Express, όταν το διοικητικό της συμβούλιο εγκρίνει τη συγχώνευσή της με την πρώην Sabena.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου,, η SN Airholding ΙΙ θα αναλάβει το 100% της Virgin και σε αντιστάθμισμα οι μέτοχοί της θα πάρουν το 29,9% των μετοχών της νέας, κοινής αεροπορικής εταιρίας που θα προκύψει από τη συνένωση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024