Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτο σύστημα on-line κράτησης εισιτηρίων της Emirates Airline και η Ελλάδα

Στο σύστημα on-line κράτησης εισιτηρίων της Emirates Airline και η Ελλάδα

Η Emirates Airline, η διεθνής αεροπορική εταιρία με έδρα το Ντουμπάι, ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι εντάσσει και την Ελλάδα στο σύστημα on-line κράτησης εισιτηρίων της εταιρίας. Έτσι, από την […]

Η Emirates Airline, η διεθνής αεροπορική εταιρία με έδρα το Ντουμπάι, ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι<...> εντάσσει και την Ελλάδα στο σύστημα on-line κράτησης εισιτηρίων της εταιρίας. Έτσι, από την περασμένη Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου, όλοι οι επιβάτες από την Ελλάδα που επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Emirates θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν κράτηση εισιτηρίων προς όλους τους προορισμούς της Emirates, ηλεκτρονικά (on-line booking).

Το σύστημα on-line κράτησης της Emirates παρέχει στους ταξιδιώτες τον πλέον εύχρηστο και σύντομο τρόπο κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων, ενώ παράλληλα προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο του προγραμματισμού των πτήσεων. Έτσι, κάθε επιβάτης μπορεί να επιλέξει τις πτήσεις του, το γεύμα, θέση δίπλα σε παράθυρο ή στο διάδρομο, ακόμα και το αν θα διανυκτερεύσει ανάμεσα στις προγραμματισμένες πτήσεις (stopovers).

Παράλληλα, η εταιρία, με στόχο τη διευκόλυνση των πελατών παρέχει ευρεία γκάμα επιλογών παραλαβής του εισιτηρίου. Πιο συγκεκριμένα, οι επιβάτες μπορούν να παραλάβουν το εισιτήριο τους από τα γραφεία της Emirates Ελλάδος, είτε να ζητήσουν να τους παραδοθεί σε διεύθυνση της προτίμησης τους, είτε να εκδοθεί ως ηλεκτρονικό εισιτήριο, χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή υπηρεσία e-ticketing της Emirates.

Επιπλέον, τα μέλη του προγράμματος μιλίων `Skywards` των αεροπορικών εταιριών Emirates Airline και SriLankan Airlines, με τη χρήση του συστήματος on-line κράτησης μπορούν να κερδίσουν έως και 150% επιπλέον μίλια. Να σημειωθεί ότι τα επιπλέον οφέλη για τα μέλη του προγράμματος Skywards ισχύουν για πτήσεις, που θα πραγματοποιηθούν έως τις 31 Μαρτίου 2005.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024