Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυγγνώμη για την ταλαιπωρία επιβατών από τις Ολυμπιακές Αερογραμμές

Συγγνώμη για την ταλαιπωρία επιβατών από τις Ολυμπιακές Αερογραμμές

Συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για τα προβλήματα που παρουσιάζονται τελευταία στις πτήσεις της εταιρίας ζήτησαν την χθες οι Ολυμπιακές Αερογραμμές, αποδίδοντάς τις όποιες δυσχέρειες σε ελλείψεις προσωπικού καμπίνας επιβατών. […]

Συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για τα προβλήματα που παρουσιάζονται τελευταία στις πτήσεις της εταιρίας ζήτησαν την χθες οι Ολυμπιακές Αερογραμμές<...>, αποδίδοντάς τις όποιες δυσχέρειες σε ελλείψεις προσωπικού καμπίνας επιβατών.

Το αποτέλεσμα ήταν να ματαιωθούν την Παρασκευή τρία δρομολόγια από Αθήνα προς Μαδρίτη, Ρώμη, Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, ενώ το Σάββατο ματαιώθηκαν δρομολόγια από Αθήνα προς Χανιά, Θεσσαλονίκη-Ντίσελντορφ, Βερολίνο, Σόφια και αντίστροφα.

Οι επιβάτες της γραμμής Θεσσαλονίκη-Ντίσελντορφ κατάφεραν να ταξιδέψουν μετά από αναμονή 31 ωρών. Οι καταγγελίες εναντίων της εταιρίας ήταν σφοδρές αφού ορισμένοι δήλωσαν ότι δεν τους δόθηκε ούτε δωμάτιο ξενοδοχείου όπως ρητά είναι υποχρεωμένη να κάνει κάθε αεροπορική εταιρία σε τόσο μεγάλες καθυστερήσεις. Επίσης, πολλοί επιβάτες παραπονέθηκαν ότι είχαν ελλιπή ενημέρωση για το πότε θα πετάξουν, ενώ έμαθαν την καθυστέρηση μόλις μια ώρα πριν την πτήση τους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση της εταιρείας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο, προκειμένου οι επιβάτες να προωθηθούν με ασφάλεια στον προορισμό τους με διαφορετικές πτήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών ή άλλων εταιρειών.
Ταυτόχρονα, ερευνά τους λόγους κάτω από τους οποίους προκύπτουν τα προβλήματα είτε αυτά οφείλονται στο φαινόμενο των αυξημένων ασθενειών, της τελευταίας στιγμής, πληρωμάτων καμπίνας μέσα στο καλοκαίρι, είτε στην αντίθεση που εξέφρασε εσχάτως η Ένωση Ιπταμένων Συνοδών και Φροντιστών (ΕΙΣΦ) στο σχέδιο ιδιωτικοποίησης της εταιρίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024