Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυμφωνία χορηγίας της Emirates με την ΠΑΕ Ολυμπιακός
Η Emirates χορηγός του Ολυμπιακού

Συμφωνία χορηγίας της Emirates με την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η Emirates ανακοίνωσε την Κυριακή 05/10 την υπογραφή συμφωνίας χορηγίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που έχει κατακτήσει…

Η Emirates ανακοίνωσε την Κυριακή 05/10 την υπογραφή συμφωνίας χορηγίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που έχει<...> κατακτήσει 11 από τα τελευταία 12 πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, ενώ έχει αναδειχθεί πρωταθλητής 36 φορές συνολικά.

Η συνεργασία αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά που ξένη αεροπορική εταιρεία γίνεται χορηγός ελληνικού ποδοσφαιρικού συλλόγου. Παράλληλα είναι σημαντικό το γεγονός ότι μία εταιρεία όπως η Emirates Airline, με παρουσία στους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους στον κόσμο, όπως η Aρσεναλ, Παρί Σεν-Ζερμέν, Αμβούργο και Μίλαν, φέτος επέλεξε την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Η συμφωνία αφορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με δυνατότητα παράτασης της συνεργασίας για ακόμα δύο χρόνια. Έτσι, το γνωστό «Fly Emirates» φιγουράρει στο στάδιο Καραϊσκάκη, την έδρα του Ολυμπιακού.
Ο Nick Rees, διευθυντής της Emirates στην Ελλάδα δήλωσε: «Για την Emirates, η συνεργασία με τον πιο επιτυχημένο ποδοσφαιρικό σύλλογο στην Ελλάδα αποτελεί συναρπαστική εμπειρία. Ο Ολυμπιακός και η Emirates αποτελούν ιδανικοί συνεργάτες, καθώς και οι δύο γνωρίζουν εξαιρετικές διακρίσεις στον τομέα τους, ο Ολυμπιακός με τα κύπελλα που κατακτά και η Emirates με περισσότερες από 400 διακρίσεις και βραβεία. Η συμφωνία υποστήριξης υπογραμμίζει την προσήλωση και το ενδιαφέρον της Emirates στην ελληνική αγορά στην οποία έχει γνωρίσει θεαματική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια αλλά και για την οποία έχει φιλόδοξα σχέδια για τα επόμενα χρόνια. Το ενδιαφέρον μας για το ποδόσφαιρο σε παγκόσμιο επίπεδο εκφράζεται τώρα και στην Ελλάδα».

Ο κ. Θεόδωρος Γιαννίκος, επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων του Ολυμπιακού, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους εκ μέρους της ΠΑΕ και δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε με υπερηφάνεια την συνεργασία μας με την Emirates». O κ. `Αγγελος Ζούρας, διευθύνων σύμβουλος της SportsUnited έδωσε πληροφορίες σχετικά με τη συνεργασία «Το πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ Ολυμπιακού και Emirates εστιάζεται σε τέσσερις διαφορετικούς τομείς παροχών (διαφήμιση τις ημέρες των αγώνων, διαφήμιση σε εξωτερικούς χώρους, διαφήμιση στα μέσα, εταιρική φιλοξενία) με στόχο την προβολή και τη διαφήμιση και των δύο πλευρών στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Αποτελεί πρόθεση των δύο συνεργατών για το αμέσως προσεχές μέλλον να διαμορφώσουμε ειδικά πακέτα για τους φίλους του συλλόγου σε ολόκληρο τον κόσμο».

Εκτός από τη χορηγία που θα παρέχει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, η Emirates είναι Official Partner του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου (FIFA World Cup), διατηρεί στενή συνεργασία με την FIFA και υποστηρίζει όλα τα προγράμματά της κατά τη διάρκεια της περιόδου 2007–2014. Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 (2006 FIFA World Cup) η Emirates έγινε η πρώτη αεροπορική εταιρεία η οποία επελέγη ως Official Partner της σημαντικότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στον πλανήτη. Η Emirates είναι επίσης υποστηρικτής της `Αρσεναλ και έδωσε το όνομά της στο νέο γήπεδο της ομάδας, το Emirates Stadium. Επί πλέον, η Emirates συνεργάζεται με τις ομάδες Παρί Σεν-Ζερμέν, Αμβούργο και Μίλαν. Η Emirates συμμετέχει με χορηγίες σε πολλά και διαφορετικά αθλήματα, όπως μεταξύ άλλων, η ιστιοπλοΐα, το γκολφ, οι ιπποδρομίες, το τένις, το κρίκετ και το ράγκμπι.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024