Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυμφωνία μεταξύ ΑΟΡΑ Hellas και Oλυμπιακής
Αφορά μειωμένες τιμές χρεώσεων των υπηρεσιών handling

Συμφωνία μεταξύ ΑΟΡΑ Hellas και Oλυμπιακής

Νέα συμφωνία με μειωμένες τιμές χρεώσεων των υπηρεσιών handling υπεγράφη μεταξύ ΑΟΡΑ Hellas και Oλυμπιακής Αεροπορίας. Σύμφωνα με αυτή, μειώνονται κατά 70% οι τιμολογιακές χρεώσεις -και εφεξής από 36 ευρώ […]

Νέα συμφωνία με μειωμένες τιμές χρεώσεων των υπηρεσιών handling υπεγράφη μεταξύ ΑΟΡΑ Hellas και Oλυμπιακής Αεροπορίας. Σύμφωνα με αυτή, μειώνονται<...> κατά 70% οι τιμολογιακές χρεώσεις -και εφεξής από 36 ευρώ θα καταβάλλεται το ποσό των 12 ευρώ- σε περίπτωση μεταφοράς χειριστών και επιβατών από το αεροσκάφος στο terminal και το αντίστροφο.

Η ΑΟΡΑ Hellas έλαβε πολλά παράπονα – τόσο από Έλληνες όσο και ξένους χειριστές – σχετικά με τις υπηρεσίες handling και χρεώσεις από την Olympic Airways – Services SA σε διάφορα ελληνικά αεροδρόμια. Ως αποτέλεσμα αυτών μετά το καλοκαίρι ξεκίνησαν συναντήσεις μεταξύ της ΑΟΡΑ και της εταιρείας με σκοπό την επίτευξη νέας συμφωνίας, με την οποία εκτός των νέων τιμολογιακών χρεώσεων θα είναι ξεκάθαρο σε ποιες περιπτώσεις και ποιοι δικαιούνται τις νέες τιμές.

Η AOPA Hellas (Aircraft Owners and Pilots Association of Hellas) είναι σωματείο, με σκοπό να προάγει, να υποστηρίζει και να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των μελών του στην Γενική Αεροπορία, να προάγει την οικονομία, την ασφάλεια και την εν γένει χρήση της Γενικής Αεροπορίας για την προσωπική μεταφορά του χειριστή ή του ιδιοκτήτη, να συνεργάζεταιί με τις αρμόδιες κρατικές Υπηρεσίες για την ανάπτυξη συγχρόνων κανονισμών και διαδικασιών, για το γενικότερο συμφέρον της Γενικής Αεροπορίας, να προσφέρει στα μέλη της υποστήριξη, βοήθεια και πληροφόρηση για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που αφορούν την προσωπική πτήση του κάθε μέλους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024