Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνασπισμός: Η κυβέρνηση άφησε την ΟΑ να πέσει στην παγίδα μιας ατελέσφορης διαδικασίας

Συνασπισμός: Η κυβέρνηση άφησε την ΟΑ να πέσει στην παγίδα μιας ατελέσφορης διαδικασίας

"Η πτώχευση της Axon Airlines αναδεικνύει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο τις ευθύνες της κυβέρνησης, η οποία επέτρεψε να σέρνεται επί μήνες μία διαδικασία παραχώρησης του 51% της Ολυμπιακής Αεροπορίας […]

"Η πτώχευση της Axon Airlines<.> αναδεικνύει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο τις ευθύνες της κυβέρνησης, η οποία επέτρεψε να σέρνεται επί μήνες<...> μία διαδικασία παραχώρησης του 51% της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> στην Axon, μια εταιρία στα πρόθυρα της χρεοκοπίας εμφανώς ανίκανη να αναλάβει τη διαχείριση της Ο.Α.", δήλωσε ο ευρωβουλευτής του Συνασπισμού, Αλέκος Αλαβάνος.

Ο κ. Αλαβάνος επιρρίπτει ευθύνες και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία "παρά τις συγκεκριμένες καταγγελίες του από τον Ιούνιο του 2001 για 'αμφίβολης βιωσιμότητας αγοραστές' δεν παρενέβη και άφηνε την Ο.Α.<.> να πέσει στην παγίδα μιας ατελέσφορης διαδικασίας".

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΝ ζήτησε, επίσης, από την κυβέρνηση να επανεξετάσει την ακολουθούμενη πολιτική ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023