Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνδρομή της ελληνικής δικαιοσύνης στην εκδίκαση της υπόθεσης της Ήλιος
Σήμερα ξεκινά η εκδίκαση της υπόθεσης στη Λευκωσία

Συνδρομή της ελληνικής δικαιοσύνης στην εκδίκαση της υπόθεσης της Ήλιος

Τη συνδρομή της Ελληνικής Δικαιοσύνης εξασφάλισε η Γενική Εισαγγελία Κύπρου στο θέμα της εκδίκασης της υπόθεσης της αεροπορικής τραγωδίας της εταιρείας Ήλιος. Όπως αναφέρει η “Καθημερινή”, η συνάντηση στην Αθήνα […]

Τη συνδρομή της Ελληνικής Δικαιοσύνης εξασφάλισε η Γενική Εισαγγελία Κύπρου στο θέμα της εκδίκασης της υπόθεσης της αεροπορικής<...> τραγωδίας της εταιρείας Ήλιος. Όπως αναφέρει η “Καθημερινή”, η συνάντηση στην Αθήνα μεταξύ του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ι. Τέντε και του γενικού εισαγγελέα Κύπρου, κ. Π. Κληρίδη ενόψει των δύο επερχόμενων δικών σε Κύπρο και Ελλάδα πραγματοποιήθηκε προκειμένου ο κ. Κληρίδης να ζητήσει τα τεκμήρια της υπόθεσης με στόχο την ομαλή διεξαγωγή της δίκης. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα ο κ. Τέντες. “με τον κ. Κληρίδη συζητήσαμε θέματα δικαστικής συνδρομής, καθώς μας ζητήθηκε να δώσουμε ορισμένα στοιχεία, τα οποία θα χρειαστούν για τη δίκη που θα διεξαχθεί στην Κύπρο. Θα χρειαστεί να γίνει πρώτα μία αίτηση δικαστικής συνδρομής, στην οποία η κυπριακή πλευρά θα προσδιορίζει τα στοιχεία που χρειάζεται για τη διεξαγωγή της δίκης. Μία δεύτερη δίκη θα διεξαχθεί και στην Αθήνα, εφόσον τελεσιδικήσει το παραπεμπτικό βούλευμα εναντίον ορισμένων κατηγορουμένων”.

Σήμερα ξεκινά, στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, η εκδίκαση της υπόθεσης και στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν ο εκτελεστικός πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας (Α. Δράκος και Δ. Πανταζής αντίστοιχα), ο αρχιπιλότος της εταιρείας Ιάνκο Στοϊμένοφ και ο υπεύθυνος επιχειρήσεων Γ. Κικκίδης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024