Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνεργασία Ολυμπιακών Αερογραμμών και Air China

Συνεργασία Ολυμπιακών Αερογραμμών και Air China

Συνεργασία με την κινέζικη αεροπορική εταιρία Air China, που θα κάνει πραγματικότητα τις πτήσεις προς Πεκίνο και Σαγκάη, ανακοίνωσανχτες οι Ολυμπιακές Αερογραμμές. Συγκεκριμένα, οι πτήσεις θα γίνονται μέσω των μεγάλων […]

Συνεργασία με την κινέζικη αεροπορική εταιρία Air China, που θα κάνει πραγματικότητα τις πτήσεις προς Πεκίνο και Σαγκάη, ανακοίνωσαν<...>χτες οι Ολυμπιακές Αερογραμμές.

Συγκεκριμένα, οι πτήσεις θα γίνονται μέσω των μεγάλων πόλεων της Ευρώπης (συγκεκριμένα μέσω Ρώμης, Παρισίων, Μιλάνου, Φραγκφούρτης) με αεροσκάφη των Ολυμπιακών Αερογραμμών και στη συνέχεια με αεροσκάφη της Air China, τύπου Β777, Β747 και Airbus 340.

Η συμφωνία αυτή αναμένεται να αποτελέσει ένα θετικό βήμα στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων των δύο χωρών καθώς, πέραν της κίνησης που θα αναπτυχθεί στα πλαίσια των Ολυμπιακών αγώνων, άμεσα θα δώσει διέξοδο στην περαιτέρω ενίσχυση των επενδύσεων και των εμπορικών συναλλαγών από Ελλάδα και Κίνα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024