Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνεργασία Ολυμπιακών Αερογραμμών και American Express

Συνεργασία Ολυμπιακών Αερογραμμών και American Express

Μια νέα συνεργασία ανακοίνωσαν χτες οι Ολυμπιακές Αερογραμμές και η American Express, με τα σχέδιά τους να προσφέρουν δύο προγράμματα που θα βοηθήσουν τους τακτικούς επιβάτες να κερδίζουν δωρεάν πτήσειςμε […]

Μια νέα συνεργασία ανακοίνωσαν χτες οι Ολυμπιακές Αερογραμμές και η American Express, με τα σχέδιά τους να προσφέρουν δύο προγράμματα που θα βοηθήσουν τους τακτικούς επιβάτες να κερδίζουν δωρεάν πτήσεις<...>με τον εθνικό αερομεταφορέα. Οι Ολυμπιακές Αερογραμμές θα συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Μελών της Ολυμπιακές Αερογραμμές, με την έκδοση μίας ελκυστικής σειράς co-branded πιστωτικών καρτών, σε συνεργασία με την American Express και την Alpha Bank, την τράπεζα που υποστηρίζει τα προϊόντα καρτών American Express στην Ελλάδα.

Η συμφωνία συνεργασίας περιλαμβάνει δύο σκέλη:


  • Σύμφωνα με το πρώτο, οι κάτοχοι των Καρτών American Express, που μετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Μελών της Εταιρίας θα κερδίζουν πόντους πραγματοποιώντας αγορές με Κάρτες American Express. Στη συνέχεια, θα εξαργυρώνουν τους πόντους που έχουν κερδίσει από το πρόγραμμα, επιλέγοντας από μία μεγάλη ποικιλία δώρων, περιλαμβανομένων και ταξιδιών. Η American Express είναι σαφώς η προνομιακή κάρτα που επιλέγουν όσοι πελάτες ταξιδεύουν συχνά και οι Ολυμπιακές Αερογραμμές – με το πρόγραμμα ICARUS – αποτελούν έναν εξαιρετικό εταίρο για την περαιτέρω διεύρυνση των διαθέσιμων επιλογών εξαργύρωσης πόντων του προγράμματος Επιβράβευσης Μελών.
  • Το δεύτερο σκέλος της συνεργασίας αφορά στην έκδοση κοινής ονομασίας (co-branded) καρτών των ΟΑ, εντός του τρέχοντος έτους. Οι Πιστωτικές Κάρτες Olympic Classic American Express και Olympic Premium American Express είναι οι πρώτες co-branded πιστωτικές κάρτες που εκδίδονται σε συνεργασία με τις Ολυμπιακές Αερογραμμές. Στόχος είναι οι κάρτες αυτές να καλύψουν τις ανάγκες ενός πολύ ειδικού τμήματος της αγοράς πιστωτικών καρτών, αυτού των τακτικών επιβατών. Οι κάτοχοι των co-branded καρτών κερδίζουν «μίλια» για κάθε ευρώ που δαπανούν ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να τα μετατρέψουν σε δωρεάν πτήσεις με τις Ολυμπιακές Αερογραμμές. Η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει bonus ενεργοποίησης, ελκυστικό ποσοστό δωρεάν μιλίων έναντι αγορών, υψηλό πιστωτικό όριο, διάφορες ασφαλιστικές καλύψεις, διαρκή ταξιδιωτική βοήθεια, προστασία αγορών, πρόσβαση στα business lounges της εταιρίας, δωρεάν υπέρβαρο και πολλά άλλα προνόμια.


Ο κ. Tamer El-Emary, VP Airline Co-brands της American Express, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που διευρύνουμε το χαρτοφυλάκιό μας με ένα πρωτοποριακό προϊόν συνεργασίας, ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των σύγχρονων τακτικών επιβατών. Οι νέες πιστωτικές κάρτες και η συμμετοχή των Ολυμπιακών Αερογραμμών στο πρόγραμμα Επιβράβευσης Μελών, στόχο έχουν να καλύψουν τις οικονομικές ανάγκες αλλά και τις συνήθειες των σημερινών καταναλωτών που ξέρουν να εκτιμούν την καινοτομία, την κομψότητα και τις λύσεις που δίνουν αξία στα χρήματά τους. Κατανοώντας τις τάσεις στην χρηματοοικονομική αγορά και πάντοτε στην πρώτη γραμμή για την κάλυψη των εξελισσόμενων αναγκών των καταναλωτών, η American Express, σε συνεργασία με το νέο μας εταίρο, τις Ολυμπιακές Αερογραμμές, αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε τη νέα αυτή σειρά προϊόντων που θα δώσει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να μετατρέψουν τις καθημερινές τους αγορές σε δωρεάν πτήσεις με τις Ολυμπιακές Αερογραμμές. Με τις νέες αυτές πιστωτικές κάρτες, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα μπροστά, που θέτει τις τοπικές αγορές στο ίδιο επίπεδο με περισσότερο καθιερωμένες και ώριμες αγορές πιστωτικών καρτών».

«Στους απαιτητικούς και ανταγωνιστικούς καιρούς που ζούμε, το να μπορεί μια εταιρεία να διατηρεί ικανοποιημένους τους πελάτες της, είναι πλέον εξαιρετικά μεγάλη πρόκληση, ιδιαίτερης μάλιστα σημασίας για τις Ολυμπιακές Αερογραμμές. Χαιρόμαστε πολύ που μας δίνεται η ευκαιρία να προσφέρουμε στους πελάτες μας δύο εξαιρετικά προϊόντα: πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο πρόγραμμα Επιβράβευσης Μελών και δύο πολύ ελκυστικές co-branded κάρτες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου συχνού ταξιδιώτη. Πρόκειται για μία μοναδική συνεργασία στην ελληνική αγορά, για την οποία είμαστε πολύ περήφανοι. Είναι προνόμιο για τις Ολυμπιακές Αερογραμμές να μπορoύν να κάνουν μια δυναμική είσοδο στη χρηματοοικονομική αγορά με την American Express και την Alpha Bank» δήλωσε, από την πλευρά του, ο κ. Λεονάρδος – Οδυσσέας Βλάμης, Διευθύνων Σύμβουλος των Ολυμπιακών Αερογραμμών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024