Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνεργασία Sky Express – Sunweb: Έξι ελληνικοί προορισμοί συνδέονται απευθείας με την Ευρώπη
Αερομεταφορές

Συνεργασία Sky Express – Sunweb: Έξι ελληνικοί προορισμοί συνδέονται απευθείας με την Ευρώπη

H συνεργασία της φετινής περιόδου ξεκίνησε το Σάββατο 22 Απριλίου με πτήσεις της SKY express από το αεροδρόμιο του Weeze.

Η Sky Express προχώρησε σε συνεργασία με τον όμιλο Sunweb, έναν από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς ταξιδιωτικούς οργανισμούς διασυνδέοντας απευθείας έξι ελληνικές πόλεις, το Ηράκλειο, τη Ζάκυνθο, την Κάρπαθο, την Κω, τη Ρόδο και τα Χανιά.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας:

  • Περισσότερες από 1,000 πτήσεις, με σχεδόν καθημερινές συχνότητες για την περίοδο Απριλίου-Οκτωβρίου 2023 -πρόγραμμα που έχει διπλασιαστεί σε σχέση με την α-αντίστοιχη περσινή περίοδο
  • Για επτά μήνες η Sky Express θα πετά στα αεροδρόμια του Ηρακλείου, της Ζακύνθου, της Καρπάθου της Κω, της Ρόδου και των Χανίων μεταφέροντας περισσότερους από 170.000 ταξιδιώτες από τις Βρυξέλλες, τη Γερμανία, τη Δανία και την Ολλανδία

H συνεργασία της φετινής περιόδου ξεκίνησε το Σάββατο 22 Απριλίου με πτήσεις της SKY express από το αεροδρόμιο του Weeze.

Ο κος Γιάννης Λιδάκης, Commercial Director της Sky Express δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για άλλη μια χρονιά συνεργαζόμαστε με τον όμιλο Sunweb, έναν από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ευρώπη.  Η επέκταση αυτής της συνεργασίας και φέτος είναι αποτέλεσμα της ποιότητας των υπηρεσιών της Sky Express, του νεότερου και πιο πράσινου στόλου αεροσκαφών που διαθέτει και επιβεβαιώνει την απόλυτη επιχειρησιακή συνέπεια που επέδειξε η εταιρεία μας κατά τη διάρκεια του περσινού καλοκαιριού. Δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να ενώνουμε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ένα δίκτυο σημαντικών ευρωπαϊκών πόλεων δημιουργώντας προϋποθέσεις ανάπτυξης και αξιοποίησης του εγχώριου τουριστικού προϊόντος και της τοπικής επιχειρηματικότητας».

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024