Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣύντομα σε ισχύ οι αυξήσεις τιμών των Ολυμπιακών Αερογραμμών

Σύντομα σε ισχύ οι αυξήσεις τιμών των Ολυμπιακών Αερογραμμών

Οι Ολυμπιακές Αερογραμμές ανακοίνωσαν χτες την αναπροσαρμογή της προσωρινής επιβάρυνσης καυσίμου για το διεθνές και διηπειρωτικό τους δίκτυο, σαν συνέπεια των αλλεπάλληλων αυξήσεων στις τιμές των καυσίμων, που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες…

Οι Ολυμπιακές Αερογραμμές ανακοίνωσαν χτες την αναπροσαρμογή της προσωρινής επιβάρυνσης καυσίμου για το διεθνές και διηπειρωτικό τους<...> δίκτυο, σαν συνέπεια των αλλεπάλληλων αυξήσεων στις τιμές των καυσίμων, που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα, από τις 26 Οκτωβρίου στα διεθνή δρομολόγια η αύξηση θα είναι της τάξης των 4 ευρώ ανά διεθνή προορισμό, και 12 ευρώ ανά διηπειρωτικό.

Συνολικά η επιβάρυνση καυσίμου ανέρχεται στα 8 ευρώ ανά διεθνή προορισμό και 20 ευρώ ανά διηπειρωτικό. Οι τιμές των εσωτερικών δρομολογίων δεν επιβαρύνονται, ενώ του τέλους καυσίμου εξαιρούνται τα νήπια.

Τέλος η εταιρεία των Ολυμπιακών Αερογραμμών ανακοίνωσε ότι “προχωράει σε αυξήσεις συμβατές, με αυτές που έχουν ήδη γίνει από το σύνολο των αεροπορικών εταιρειών στο διεθνή χώρο, ανταποκρινόμενη στις τρέχουσες τιμές του αργού πετρελαίου και της κηροζίνης, οι οποίες έχουν εκτιναχθεί σε επίπεδα ρεκόρ τους τελευταίους μήνες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024