Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςThai Airways: Αεροπορική εταιρία της χρονιάς

Thai Airways: Αεροπορική εταιρία της χρονιάς

Η Thai Airways, κατά τη 15η επίσημη τελετή των Ταξιδιωτικών Βραβείων TTG ανακηρύχθηκε “Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς”. Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος Εμπορικού της Thai κ. Vasing Kittikul από την […]

Η Thai Airways, κατά τη 15η επίσημη τελετή των Ταξιδιωτικών Βραβείων TTG ανακηρύχθηκε “Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς”<...>. Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος Εμπορικού της Thai κ. Vasing Kittikul από την Αυτού Εξοχότητα τον Υπουργό Τουρισμού κ. Darren Ng, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της TTG Media. Ακόμα, κατά τη διάρκεια της τελετής ο Ταϊλανδικός Οργανισμός Τουρισμού ανακηρύχθηκε ως ο “Καλύτερος Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού” και βραβεύτηκε.

Να υπενθυμιστεί, επίσης ότι η Thai, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαδικασίες ανάπτυξης του δικτύου της, έτσι ώστε να εξυπηρετεί περισσότερους διεθνής προορισμούς, ενώ ετοιμάζεται να προσθέσει στον στόλο της στις αρχές του χρόνου νέους τύπους αεροσκαφών, A340-500/600, B777-200ER και Α380. Τα νέα αεροσκάφη θα διαθέτουν νέο σχεδιασμό καμπίνας, καλύτερο σέρβις και ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα.

Η Τhai Airways έδινε πάντα ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα ασφάλειας και συντήρησης των αεροσκαφών της και έτσι τώρα, ενόψει της λειτουργίας του νέου υπερσύγχρονου αεροδρομίου της Μπανγκόκ Suvarnabhumi, που θα είναι και ο κεντρικός σταθμός της Βορειοανατολικής Ασίας, επένδυσε στην κατασκευή του μεγαλύτερου επισκευαστικού σταθμού της περιοχής.

Με άνοιγμα οροφής 270 μέτρων, ο νέος σταθμός δεν χρειάζεται παρά μόνο δύο κολώνες στήριξης σε 24,300 τ.μ. ενιαίου χώρου επισκευής. Η ολοκλήρωσή του θα αυξήσει σημαντικά τη δυνατότητα επισκευής όχι μόνο ιδίων αεροσκαφών της εταιρίας αλλά και πελατών της. Ο επισκευαστικός σταθμός μετά την ολοκλήρωσή του θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί και να παρέχει επισκευαστικές υπηρεσίες μέχρι και σε 3 αεροσκάφη Α380 ταυτόχρονα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024