Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤη δυνατότητα εκμάθησης ξένων γλωσσών εν πτήση προσφέρει η Singapore Airlines

Τη δυνατότητα εκμάθησης ξένων γλωσσών εν πτήση προσφέρει η Singapore Airlines

Τη δυνατότητα εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας κατά τη διάρκεια της πτήσης προσφέρει στο επιβατικό κοινό η αεροπορική εταιρία Singapore Airlines,μέσω ενός πλήρους interactive προγράμματος εκμάθησης ξένων γλωσσών που διαθέτει, το […]

Τη δυνατότητα εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας κατά τη διάρκεια της πτήσης προσφέρει στο επιβατικό κοινό η αεροπορική εταιρία Singapore Airlines,<...>μέσω ενός πλήρους interactive προγράμματος εκμάθησης ξένων γλωσσών που διαθέτει, το Berlitz(r) Word Traveler, το οποίο παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα.

“Οι επιβάτες της Singapore Airlines που επισκέπτονται μια ξένη πόλη δεν χρειάζεται πλέον να επικοινωνούν με νοήματα και χειρονομίες, καθώς η καινούρια υπηρεσία εκμάθησης γλώσσας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξασφαλίζει την πρακτική κατανόηση μιας ξένης γλώσσας μέσω λέξεων και εκφράσεων `κλειδιά`”, είπε η κ. Betty Wong, Vice-President Inflight Services.

Για την εκμάθηση τής κάθε γλώσσας υπάρχουν 4 βασικές κατηγορίες μαθημάτων: αριθμοί, ημερομηνίες, λεξιλόγιο και διάλογος. Υπάρχουν, επίσης, τεστ αυτοαξιολόγησης, παιχνίδια και σύστημα εξάσκησης προφοράς έτσι ώστε η εκμάθηση να είναι εύκολη, ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική.

Οι επιβάτες της Singapore Airlines έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 11 γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ελληνικά, Ρώσικα, Πορτογαλικά, Κινέζικα (Cantonese και Mandarin) και Ιαπωνικά. Επίσης από τα τέλη του 2005, οι επιβάτες θα έχουν στη διάθεση τους περισσότερες από 20 γλώσσες. Ως επιβράβευση της διάθεσης για μάθηση, κάθε επιβάτης που ολοκληρώνει όλη τη σειρά μαθημάτων μιας γλώσσας, λαμβάνει ένα πιστοποιητικό επιβράβευσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το πιστοποιητικό υπογράφουν από κοινού η Singapore Airlines και η Berlitz(r) International.

Να σημειωθεί ότι το Berlitz(r) Word Traveler δημιουργήθηκε από την πρωτοπόρο εταιρία γλωσσικών υπηρεσιών στον κόσμο, Berlitz(r) International, η οποία μετρά 125 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της διδασκαλίας, της μετάφρασης και των εκδόσεων παγκοσμίως. Από την άλλη, η Singapore Airlines είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία στον κόσμο, που εφαρμόζει αυτό το interactive πρόγραμμα εκμάθησης ξένων γλωσσών στη συλλογή των ψυχαγωγικών προγραμμάτων της εν πτήση. Η υπηρεσία προσφέρθηκε για πρώτη φορά στα αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων A340-500 με προορισμό τη Νέα Υόρκη και το Λος `Αντζελες τον Ιούλιο του 2004, ενώ πλέον διατίθεται σε όλα τα αεροσκάφη με εξοπλισμό Wisemen3000.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024