Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤην εταιρία που θα αντικαταστήσει την Sabena αναζητά η βελγική κυβέρνηση

Την εταιρία που θα αντικαταστήσει την Sabena αναζητά η βελγική κυβέρνηση

Ευνοϊκές είναι οι συνθήκες για την εύρεση λύσης για τη δημιουργία του νέου αερομεταφορέα του Βελγίου μετά από τη άδεια που έλαβε η Sabena Interservice Center (SIC) από τους πιστωτές […]

Ευνοϊκές είναι οι συνθήκες για την εύρεση λύσης για τη δημιουργία του νέου αερομεταφορέα του Βελγίου μετά από τη άδεια που έλαβε<...> η Sabena Interservice Center (SIC) από τους πιστωτές της για να συμμετάσχει στη χρηματοδότηση της νέας εταιρίας.

Η SIC θα ανταλλάξει το χρέος της με μερίδιο συμμετοχής στη νέα αεροπορική εταιρία η οποία θα βασίζεται στην Delta Air Transport (DAT), πρώην εταιρία κοντινών πτήσεων της Sabena<.>. Η κίνηση αυτή αναμένεται ότι θα συμβάλλει στη διάσωση 6.000 θέσεων εργασίας.

Η κυβέρνηση του Βελγίου, αν και δεσμεύτηκε να μην συμμετάσχει ε μερίδιο στο νέο αερομεταφορέα χαιρέτησε την ενέργεια αυτή και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην προώθηση του σχεδίου.

Να σημειώσουμε ότι η έγκριση από τους πιστωτές αποτελούσε τον τελευταίο όρο που απαιτούσε η ομάδα των επενδυτών για την τοποθέτηση περίπου 200 εκατ. ευρώ στο νέο αερομεταφορέα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024
06/06/2024