Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο Internet μελλοντικό πεδίο μαχών για τις ανταγωνιζόμενες αεροπορικές εταιρίες

Το Internet μελλοντικό πεδίο μαχών για τις ανταγωνιζόμενες αεροπορικές εταιρίες

Οι τεχνολογίες και οι εφαρμογές του Internet θα είναι το κλειδί για την προσφορά καλύτερων υπηρεσιών προς τους επιβάτες και ισχυρού ανταγωνισμού μεταξύ των αεροπορικών εταιριών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα […]

Οι τεχνολογίες και οι εφαρμογές του Internet<.> θα είναι το κλειδί για την προσφορά καλύτερων υπηρεσιών προς τους επιβάτες και ισχυρού ανταγωνισμού μεταξύ των αεροπορικών εταιριών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας της εταιρίας SITA<.> όπου συμμετείχαν 150 από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες του κόσμου.
Ήδη το 85% των αεροπορικών εταιριών παγκοσμίως έχει αρχίσει να υιοθετεί την ανοιχτή επικοινωνία που προσφέρει το Internet σύμφωνα με την έρευνα “Information Technology Trends, in the Airline Industry”.
Οι ίδιες οι αεροπορικές εταιρίες έδωσαν το προφίλ των πλεονεκτημάτων που τους δίνουν οι τεχνολογίες του Internet. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων εταιριών πιστεύουν ότι τους προσφέρει το Internet το 34% των ερωτηθέντων, 29% μείωση του κόστους, 11% αποτελεσματικότερη επικοινωνία με τους προμηθευτές και συνεταίρους, τους, καθώς και 11% αποτελεσματικότερη επικοινωνία διεθνώς.
Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της SITA οι επιβάτες πρόκειται πολύ σύντομα θα επωφεληθούν από τις τεχνολογίες του Internet γιατί οι αεροπορικές εταιρίες δίνουν προτεραιότητα στην υιοθέτηση συστημάτων για την εξυπηρέτηση τους όπως κρατήσεις, εισιτήρια, check-in και άλλα.
Τέλος, η έρευνα έδειξε ότι παρόλο που μόλις το 10% των πωλήσεων των εισιτηρίων προέρχεται από το Internet, οι αεροπορικές εταιρίες θεωρούν ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον.
Η SITA είναι ο σημαντικότερος ίσως προμηθευτής αεροπορικών εταιριών σε εφαρμογές της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 680 εταιρίες μέλη μεταξύ των οποίων αεροπορικές εταιρίες, αεροδρόμια, εταιρίες cargo, συστήματα κρατήσεων και κυβερνητικούς οργανισμούς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024