Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςTUS Airways: Ανακοινώθηκαν νέες απευθείας πτήσεις προς Μπρατισλάβα και Κόσιτσε
Αερομεταφορές

TUS Airways: Ανακοινώθηκαν νέες απευθείας πτήσεις προς Μπρατισλάβα και Κόσιτσε

Εκτός από την Μπρατισλάβα και το Κόσιτσε, η TUS Airways θα πραγματοποιεί αυτό το καλοκαίρι πτήσεις από Λάρνακα προς Παρίσι, Ηράκλειο, Χανιά, Πρέβεζα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Τελ Αβίβ.

Η TUS Airways αναβαθμίζει το πτητικό της πρόγραμμα προσθέτοντας δύο νέους προορισμούς της Σλοβακίας. Από τις 7 Ιουνίου 2023 η Λάρνακα θα ενώνεται με απευθείας πτήσεις προς τη Μπρατισλάβα και το Κόσιτσε. Πέντε πτήσεις τη βδομάδα θα πραγματοποιούνται προς τη Μπρατισλάβα και 2 πτήσεις την βδομάδα προς το Κόσιτσε, με τιμές που ξεκινούν από 189 ευρώ για μονή διαδρομή.

Σημειώνεται ότι η Σλοβακία είναι ένα από τα κρυμμένα διαμάντια της Ευρώπης με εκπληκτικά φυσικά τοπία, χώρους της UNESCO, μεσαιωνικά κάστρα και λαϊκή αρχιτεκτονική και με ιαματικά λουτρά υγείας και ευεξίας. Ως πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Σλοβακίας, η Μπρατισλάβα, γνωστή και ως η Πεντάμορφη στον Δούναβη, είναι μια γοητευτική πόλη γεμάτη ιστορία και χαρακτήρα.

Ο Chief Executive Officer της TUS Airways, κ. Ahmed Aly, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την έναρξη πτήσεων προς τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Σλοβακίας, Μπρατισλάβα και Κόσιτσε. Στηρίζοντας τις επιτυχημένες πρωτοβουλίες του Υπουργείου Τουρισμού στην Κύπρο για ανάπτυξη και διαφοροποίηση σε νέες μη παραδοσιακές αγορές, είμαστε υπερήφανοι που εγκαινιάζουμε εφτά εβδομαδιαίες πτήσεις που συνδέουν την Κύπρο και τη Σλοβακία. Υψώνοντας με περηφάνια την κυπριακή σημαία σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, στοχεύουμε να προσφέρουμε μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία τόσο για τους Κύπριους όσο και για τους ξένους επισκέπτες όταν ταξιδεύουν από και προς το όμορφο νησί μας».

Εκτός από την Μπρατισλάβα και το Κόσιτσε, η TUS Airways θα πραγματοποιεί αυτό το καλοκαίρι πτήσεις από Λάρνακα προς Παρίσι, Ηράκλειο, Χανιά, Πρέβεζα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Τελ Αβίβ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024