Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςTUS Airways: Διορίστηκε ο νέος GSA στην Ελλάδα
Αερομεταφορές

TUS Airways: Διορίστηκε ο νέος GSA στην Ελλάδα

Η BBT Air θα είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις, την ανάπτυξη και τη γενικότερη εκπροσώπηση της TUS Airways στην ελληνική αγορά.

Η αεροπορική εταιρεία TUS Airways ανακοίνωσε τον διορισμό της BBT Air – Aviation Services ως γενικό αντιπρόσωπο πωλήσεων (GSA) στην Ελλάδα.

Η BBT Air θα είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις, την ανάπτυξη και τη γενικότερη εκπροσώπηση της αεροπορικής εταιρείας στην ελληνική αγορά, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο προς μεμονωμένους πελάτες όσο και προς τα τουριστικά γραφεία.

→Η TUS Airways πετά προς 5 νέους ελληνικούς προορισμούς

Ο CEO της TUS Airways, Ahmed Aly, δήλωσε σχετικά: “Η Ελλάδα είναι μια πολύ σημαντική αγορά για την TUS Airways. Είμαστε ικανοποιημένοι με την επιλογή της BBT Air ως GSA. Η εμπειρία και η γνώση τους στην τοπική αγορά μας δίνει τη βεβαιότητα ότι μπορούμε να επεκτείνουμε περαιτέρω το αποτύπωμά μας στην Ελλάδα και ότι θα εκπροσωπήσουν την TUS Airways με τα υψηλότερα πρότυπα εξυπηρέτησης.” 

Παράλληλα, ο εμπορικός διευθυντής της BBT Air, κ. Κωνσταντίνος Μελάς σχολίασε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα συνεργασία GSA και πιστεύουμε ακράδαντα ότι η τεχνογνωσία μας θα φέρει τα μέγιστα αποτελέσματα στη δυναμική εισαγωγή της TUS Air στην ελληνική αγορά. Με ένα συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο, νέα αεροσκάφη, άριστη εξυπηρέτηση, ανταγωνιστικές τιμές και φρέσκια νοοτροπία, η TUS Airways είναι εδώ για να αλλάξει τα πρότυπα μεταφοράς μεταξύ Ελλάδας, Ισραήλ, Κύπρου και της Ευρώπης.”

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024