Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςVolotea: Ανακοινώνει νέα σύνδεση με απευθείας πτήσεις Αθήνα – Τουλούζη
Αεροπορική σύνδεση

Volotea: Ανακοινώνει νέα σύνδεση με απευθείας πτήσεις Αθήνα – Τουλούζη

Volotea

Χάρις στη νέα σύνδεση, όλοι οι επιβάτες που θα αναχωρούν από την Αθήνα θα μπορούν να επισκεφθούν το γαλλικό νότο και να ανακαλύψουν τη θαυμάσια αυτή περιοχή, ενώ παράλληλα όλο και περισσότεροι Γάλλοι τουρίστες θα μπορούν να επισκεφθούν την Αθήνα απευθείας από την πόλη τους

Σε μια σημαντική ανακοίνωση για την Αθήνα προχώρησε η αεροπορική εταιρία Volotea, που συνδέει μικρού και μεσαίου μεγέθους προορισμούς στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα αυξάνει τις πτήσεις από την ελληνική πρωτεύουσα προς την Γαλλία, απευθείας σύνεση με την Τουλούζη, από την επόμενη θερινή περίοδο. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 27 Μαΐου με δύο συχνότητες κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Η έναρξη του νέου δρομολογίου μικραίνει ακόμα περισσότερο την απόσταση μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας. Χάρις σε αυτή την σύνδεση, όλοι οι επιβάτες που θα αναχωρούν από την Αθήνα θα μπορούν να επισκεφθούν το γαλλικό νότο και να ανακαλύψουν τη θαυμάσια αυτή περιοχή, ενώ παράλληλα όλο και περισσότεροι Γάλλοι τουρίστες θα μπορούν να επισκεφθούν την Αθήνα απευθείας από την πόλη τους.

Έτσι η Volotea θα συνδέει τον επόμενο χρόνο την Αθήνα με 16 προορισμούς:

  1. Μπιλμπάο
  2. Μπορντό
  3. Λιλ
  4. Λυών
  5. Μασσαλία
  6. Νάντη
  7. Στρασβούργο
  8. Τουλούζη
  9. Μπάρι
  10. Παλέρμο
  11. Βενετία
  12. Βερόνα
  13. Ηράκλειο
  14. Μύκονο
  15. Σαντορίνη
  16. Ντουμπρόβνικ

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανακοίνωση αυτής της νέας διεθνούς σύνδεσης από το αεροδρόμιο της Αθήνας», δήλωσε η Valeria Rebasti, Country Manager Italy & Southeastern Europe της Volotea.

«Χάρις σε αυτή τη σύνδεση γίνεται δυνατό να ταξιδέψουμε σε ακόμα μια μαγική πόλη της Γαλλίας, την Τουλούζη, την αποκαλούμενη και ως “Ville Rose”, τοποθετημένη στην καρδιά της νοτιοδυτικής χώρας ανάμεσα στη Μεσόγειο και στον Ατλαντικό Ωκεανό. Η Τουλούζη είναι επίσης και η πύλη στο Κανάλι του Midi και στη Λούρδη, μεταξύ άλλων προορισμών, και από τη φύση της αποτελεί το τέλειο σημείο εκκίνησης για πραγματικά υπέροχες διακοπές!», πρόσθεσε.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024