Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΒράβευση της Lufthansa για την εφαρμογή iPhone
Απονομή του βραβείου Smaato Mobile Advertising 2010

Βράβευση της Lufthansa για την εφαρμογή iPhone

Στις αρχές του μήνα, η εφαρμογή iPhone της Lufthansa κέρδισε το βραβείο Smaato Mobile Advertising Award 2010 στο Σαν Φρανσίσκο. Η εφαρμογή της Lufthansa, που δημιουργήθηκε από την εταιρία διαδραστικής […]

Στις αρχές του μήνα, η εφαρμογή iPhone της Lufthansa κέρδισε το βραβείο Smaato Mobile Advertising Award 2010 στο Σαν Φρανσίσκο. Η εφαρμογή της Lufthansa, που δημιουργήθηκε<...> από την εταιρία διαδραστικής επικοινωνίας μέσω κινητών τηλεφώνων Clanmo, βραβεύτηκε στην κατηγορία επώνυμων εφαρμογών αντιμετωπίζοντας μια εφαρμογή διαδικτύου της Hugo Boss και ένα περιοδικό iPad της BMW.

Παράλληλα, η Smaato, μια από τις κορυφαίες εταιρείες διαφήμισης μέσω κινητών, ανακήρυξε την εφαρμογή Lufthansa iPhone τελικό νικητή σε όλες τις κατηγορίες.

Η 20μελής διεθνής επιτροπή δήλωσε ότι το βραβείο απονεμήθηκε στη Lufthansa ειδικά για την πολύ – λειτουργικότητα της εφαρμογής iPhone που λανσαρίστηκε το Φεβρουάριο. Πέραν του ότι πρόσφερε στους χρήστες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα πτήσεων της Lufthansa και την κατάσταση αφίξεων- αναχωρήσεων, η εφαρμογή έχει λειτουργία webview, που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να έχουν πρόσβαση σε κρατήσεις πτήσεων και στο λογαριασμό τους Miles & More, καθώς και σε άλλες υπηρεσίες, -όπως check- in μέσω κινητού- καθώς και μια συνολική εικόνα των κρατήσεών τους.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν τις συνδέσεις που χρησιμοποιούν συχνά, ώστε να διευκολύνονται στην ταχύτερη πρόσβαση στα προσωπικά τους ταξιδιωτικά δεδομένα μέσω του link “My Flights”.

To βραβείο Smaato Award 2010 απονεμήθηκε για 3η φορά. Φέτος, 20 φιναλίστ ξεχώρισαν από έξι διαφορετικές κατηγορίες και από ένα μεγάλο αριθμό υποψηφίων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023