Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαAir Transport News: 'Γυναίκα της Χρονιάς' η Ιω. Παπαδοπούλου (ΔΑΑ)
Στελέχη

Air Transport News: 'Γυναίκα της Χρονιάς' η Ιω. Παπαδοπούλου (ΔΑΑ)

Τα βραβεία του 'Air Transport News' είναι τα μοναδικά που επιβραβεύουν μαζί όλους τους κύριους κλάδους και τους ηγέτες του αεροπορικού κλάδου διεθνώς.

Η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, τιμήθηκε πρόσφατα με μία ιδιαίτερα σημαντική διάκριση: Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των βραβείων του αναγνωρισμένου διεθνούς web portal “Air Transport News”, η κα Παπαδοπούλου βραβεύτηκε ως “Γυναίκα της Χρονιάς”, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, στις 9 Μαρτίου.

Τα βραβεία του Air Transport News είναι τα μοναδικά που επιβραβεύουν μαζί όλους τους κύριους κλάδους και τους ηγέτες του αεροπορικού κλάδου διεθνώς: μεταξύ των φετινών νικητών, ο Dr Temel Kotil, CEO της Turkish Airlines αναδείχτηκε “Leader of the Year”, ενώ το Doha International Airport αναδείχτηκε “Αεροδρόμιο της χρονιάς” (10-30 εκατ. επιβάτες ετησίως). Στον ίδιο διαγωνισμό, η Aegean Airlines τιμήθηκε με τη σημαντική διάκριση Regional Airline της χρονιάς.

Με αφορμή την τιμητική αυτή βράβευση, η κα Παπαδοπούλου δήλωσε: “Η διάκριση μου ως ‘Γυναίκα της Χρονιάς’, έχει για εμένα ξεχωριστή αξία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τόσο το Air Transport News όσο και την επιτροπή των κριτών για την σπουδαία αυτή τιμή. Εδώ και δύο δεκαετίες, είχα την τύχη να εργασθώ σε σημαντικές θέσεις  στον αεροπορικό κλάδο – στη ρυθμιστική αρχή, σε αεροπορική εταιρεία , και –εδώ και 4 χρόνια – στο αεροδρομιακό σκέλος, έχοντας την ευκαιρία και τη χαρά να ζήσω από πρώτο χέρι και να γνωρίσω τις πολλές, διαφορετικές πλευρές του αεροπορικού αντικείμενου. Με αφορμή αυτή τη σημαντική διάκριση, θα ήθελα να κάνω επίσης μια ειδική  αναφορά στον οργανισμό όπου τώρα εργάζομαι: ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, ένα πρωτοποριακό σχήμα συνεργασίας Δημοσίου – Ιδιωτικού τομέα, έχει διακριθεί και αναγνωρισθεί όλα αυτά τα χρόνια για την επιτυχημένη του αναπτυξιακή στρατηγική, τόσο στο αεροναυτιλιακό όσο και στο μη-αεροναυτιλιακό σκέλος. Και είμαι σίγουρη ότι η συγκεκριμένη προσωπική διάκριση θα μου δώσει ακόμα ισχυρότερο κίνητρο να εργασθώ με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα προς την επίτευξη νέων στόχων τόσο σε προσωπικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο”.

Στη φωτογραφία, οι νικητές των βραβείων του Air Transport News (η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου διακρίνεται δεύτερη από δεξιά).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024