Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμια'Ανέπαφα' τα ταξίδια στις αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Star Alliance
Τεχνολογία

'Ανέπαφα' τα ταξίδια στις αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Star Alliance

Η πλατφόρμα NEC I: Delight επιτρέπει στους επιβάτες που έχουν επιλέξει να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία να αναγνωρίζονται γρήγορα και με υψηλό βαθμό ακρίβειας, και εν κινήσει, ακόμη και όταν φορούν μάσκα.

Η Star Alliance επεκτείνει τα “ανέπαφα” ταξίδια στις αεροπορικές εταιρείες-μέλη της. Η νέα συμφωνία στοχεύει στην επιτάχυνση της διαθεσιμότητας βιομετρικών σημείων επαφής αυτοεξυπηρέτησης σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Star Alliance, παρέχοντας παράλληλα μια ταχύτερη, άψογη εμπειρία αεροδρομίου.

Η συμφωνία υπογράφηκε από την Star Alliance, τη NEC Corporation και τη SITA.

Η πλατφόρμα βιομετρίας της Star Alliance θα μπορεί να χρησιμοποιεί τις υποδομές για αεροδρόμια της SITA που είναι ήδη διαθέσιμη σε περισσότερους από 460 αερολιμένες.

Οι επιβάτες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα βιομετρικών στοιχείων της Star Alliance θα εγγραφούν σε αυτήν άπαξ. Στη συνέχεια, μπορούν να περάσουν μέσω βιομετρικών σημείων επαφής σε πολλές αεροπορικές εταιρείες και συμμετέχοντα αεροδρόμια χρησιμοποιώντας μόνο το πρόσωπό τους ως κάρτα επιβίβασης. Αυτό επιταχύνει τη διέλευση μέσω του αεροδρομίου κάνοντας κάθε βήμα εντελώς ανέπαφο, υποστηρίζοντας σημαντικά τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής στην περίοδο του COVID-19.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι η πλατφόρμα NEC I: Delight – που επιτρέπει στους επιβάτες που έχουν επιλέξει να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία να αναγνωρίζονται γρήγορα και με υψηλό βαθμό ακρίβειας, ακόμη και εν κινήσει. Η πλατφόρμα I: Delight είναι επίσης σε θέση να αναγνωρίζει τους επιβάτες ακόμη και όταν φορούν μάσκα, ένα όλο και πιο σημαντικό χαρακτηριστικό για ταξίδια κατά τη διάρκεια της τρέχουσας πανδημίας. Η πλατφόρμα χρησιμοποιείται ήδη από αεροπορικές εταιρείες μέλη της Star Alliance σε διάφορα αεροδρόμια της Ευρώπης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024