Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορές'Άνοιγμα' της Turkish Airlines στην αγορά των Ιωαννίνων
Αεροπορικές εταιρείες

'Άνοιγμα' της Turkish Airlines στην αγορά των Ιωαννίνων

Αντιπροσωπεία της Turkish Airlines επισκέφτηκε τα Ιωάννινα, στις 8 και 9 Οκτωβρίου, εκφράζοντας το ενδιαφέρον για την επέκταση της συνεργασίας της εταιρείας με το Δήμο Ιωαννίνων.

Με επικεφαλής, την γενική διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κα Gulay Ozturk, η αεροπορική εταιρεία πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Ιωαννίνων, κ. Φ. Φίλιο. H αποστολή της THY έτυχε θερμής υποδοχής από τους εκπροσώπους του δήμου, στο Δημαρχείο της πόλης. Συγκεκριμένα, τα στελέχη της εταιρείας καλωσόρισαν, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης, κ. Ν. Γκόλας, το μέλος της Επιτροπής, δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της Αντιπολίτευσης, κ. Β. Χήτος, ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα Τουρισμού & Ανάπτυξης, κ. Σ. Ζέρβας και ο δημοτικός υπάλληλος, κ. Η. Γκαρτζονίκας.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιελάμβανε την ξενάγηση των στελεχών της εταιρείας, στα αξιοθέατα της πόλης των Ιωαννίνων, καθώς πρόθεση της Turkish Airlines είναι η περαιτέρω προώθηση της περιοχής και του εισερχόμενου τουρισμού με κάθε δυνατό τρόπο. Η αποστολή επισκέφθηκε το κάστρο των Ιωαννίνων και θαύμασε ορισμένα πολύ σημαντικά αξιοθέατα όπως το “Ιτς Καλέ”, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αλή Πασά και το Ασλαν Τζαμί. Την ξενάγηση ακολούθησαν σημαντικές συναντήσεις με ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους της περιοχής. Η αποστολή της Turkish Airlines διέμεινε στο ξενοδοχείο Grand Serai, της ξενοδοχειακής αλυσίδας Mitsis Hotels ΑΕ.    
    
Η Turkish Airlines επεσήμανε την παρουσία της στην Ελλάδα τα τελευταία 65 χρόνια και υπογράμμισε τις προσπάθειες που οφείλουν να πραγματοποιηθούν για την προώθηση της πόλης, ως τουριστικού προορισμού. Η κα Ozturk ανέφερε μετά την επίσκεψη: “Σκοπός μας είναι να στηρίξουμε την τουριστική κίνηση προς την Ελλάδα. Τα Ιωάννινα είναι μία ιστορική πόλη και ένα πολύ σημαντικό μέρος για κάθε επισκέπτη. Αυτήν την στιγμή πετάμε σε περισσότερους από 200 προορισμούς στον κόσμο και διαθέτουμε ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια δίκτυα. Το άνοιγμα της πόλης σε νέες και τεράστιες αγορές αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία. Αναμένουμε να προχωρήσουμε σε κοινές ενέργειες με τον Δήμο και να προωθήσουμε την πόλη των Ιωαννίνων. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν και ελπίζουμε σύντομα να ανακοινώσουμε περισσότερα θετικά αποτελέσματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο και τους εκπροσώπους του Δήμου για την υποδοχή που μας επιφύλαξαν”.

Στη φωτογραφία, η γενική διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κα Gulay Ozturk, συνομιλεί με τον δήμαρχο Ιωαννίνων, κ. Φ. Φίλιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024