Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και Mobile'ΕΒΓΕ' για την ιστοσελίδα του αεροδρομίου
Αεροδρόμια

'ΕΒΓΕ' για την ιστοσελίδα του αεροδρομίου

Μία σημαντική αναγνώριση απέσπασε η ιστοσελίδα του αεροδρομίου, κερδίζοντας την κορυφαία διάκριση στο πλαίσιο των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης 'ΕΒΓΕ 2014', στην κατηγορία ιστοσελίδες / πληροφορία.

Με στόχο την καταγραφή και την αναγνώριση των καλύτερων έργων από το χώρο του σχεδιασμού στην Ελλάδα κατά τα τελευταία 13 χρόνια, αλλά και την προβολή της αξίας των εφαρμοσμένων τεχνών στο ευρύτερο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον, τα “ΕΒΓΕ”, ο καθιερωμένος και μαζικότερος θεσμός επιβράβευσης της ελληνικής γραφιστικής δημιουργίας, απένειμαν το φετινό “Έπαινο” στο aia.gr, για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, την εύκολη και χρηστική πλοήγηση, τη διαδραστική δημιουργικότητα αλλά και την προβολή του προορισμού της Αθήνας προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στο διαδικτυακό επισκέπτη.

Το νέο site του αεροδρομίου αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Mozaik.

Το “ΕΒΓΕ 2014” είναι η τρίτη σημαντική διάκριση για το ανανεωμένο www.aia.gr μετά το πανευρωπαϊκό Αργυρό Βραβείο “Lovie” που απέσπασε η ιστοσελίδα το 2013 και το Χρυσό “Ermis” στην κατηγορία “Digital-Travel” (Ιανουάριος 2013).

Η τελετή απονομής των βραβείων ΕΒΓΕ 2014 πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών. Τα 13α Ελληνικά Bραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης τελούν υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Επικοινωνιακού Σχεδιασμού (ICOGRADA) και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024