Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμια'Fly me to the Moon' στο 'Ελ. Βενιζέλος'
Αεροδρόμια

'Fly me to the Moon' στο 'Ελ. Βενιζέλος'

Μουσικοί, χορευτές, ηθοποιοί, εικαστικοί, φωτογράφοι, ανακαλύπτουν το νέο σημείο συνάντησης στο αεροδρόμιο της Αθήνας, μία συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με την 'ελculture'.

Το Αεροδρόμιο της Αθήνας, σε συνεργασία με την πλατφόρμα σύγχρονου πολιτισμού “ελculture”, ετοιμάζεται να ταξιδέψει το κοινό και τους επιβάτες μέχρι… το φεγγάρι. “Fly me to the Moon” ονομάζεται το πρωτότυπο, νεανικό και χαρούμενο πολιτιστικό πρόγραμμα – ταξίδι, που περιλαμβάνει μουσικές συναυλίες, performances, happenings, διαδραστικούς διαγωνισμούς και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα από δημοφιλή μουσικά σχήματα και γνωστούς καλλιτέχνες, που… προσγειώνονται στο αεροδρόμιο, με στόχο να προσθέσουν στην εμπειρία του ταξιδιού την εικαστική απόλαυση, τη ζωντάνια και τη φαντασία.

Ξεκινώντας από το Μάιο και μέχρι τον Απρίλιο 2014, η πολυσχιδής συνεργασία του αεροδρομίου με το ελculture θα περιλαμβάνει 3 βασικές ενότητες εικαστικής δημιουργίας και διαδραστικότητας:

Μουσικοδρόμιο: Οι μουσικές Παρασκευές και φέτος στο αεροδρόμιο
Το Μουσικοδρόμιό μας επιστρέφει, με μουσικά σχήματα νέων καλλιτεχνών που θα χαρίζουν αναπάντεχες στιγμές μελωδίας και ρυθμού, ανάμεσα στους επιβάτες και τους επισκέπτες! Μάλιστα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής, το “Play me – the Piano Poject” (19-22 Ιουνίου), ένα ιδιαίτερο εορταστικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Τρίτο Πρόγραμμα και την ΕΡΤ υπόσχεται πολλά happenings και “μαγικές μεταμορφώσεις”.

Perform in Art
Είναι ένας θεσμός που στηρίζει και προάγει τη σύγχρονη, θεατρική παραγωγή με άξονες την καινοτομία, τον πειραματισμό και τη δημιουργικότητα. Στο αεροδρόμιο, νέοι καλλιτέχνες εμπνέονται από το χώρο, αυτοσχεδιάζουν και προσκαλούν το κοινό σε μια πρωτότυπη θεατρική εμπειρία.

Shoot_it fest
Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συνεργάζεται με το φεστιβάλ shoot_it – ετήσιος διαγωνισμός εικόνας με χρήση κάμερας κινητού τηλεφώνου, φωτογραφία ή βίντεο βραβεύοντας τις καλύτερες συμμετοχές με υποτροφίες σε σχολή φωτογραφίας και άλλα πλούσια δώρα.

Ακόμη, για τις καλύτερες φωτογραφίες, οργανώνεται ειδική έκθεση, ενώ επιλογές βίντεο προβάλλονται σε κινηματογραφικές αίθουσες. Οι συμμετοχές του shoot_it αξιολογούνται από κριτική επιτροπή, που αποτελείται από ακαδημαϊκούς και καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο της φωτογραφίας και του κινηματογράφου.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του “Fly me to the Moon”

  • 24 & 31 Μαΐου: Vanilla Swing (Μουσικοχορευτική συναυλία)
  • 19 -22  Ιουνίου: Play me – the Piano Project  (Εκδηλώσεις με αφορμή την παγκόσμια ημέρα μουσικής)
  • 5 & 12 Ιουλίου: The Bet  (Μουσική συναυλία)

Επίπεδο Αναχωρήσεων – Κεντρικός Αεροσταθμός, χώρος ελεύθερης πρόσβασης μπροστά από το Food Village, ώρα: 13:00-15:00.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024