Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑπευθείας πτήσεις από Λάρνακα προς τρία αεροδρόμια της Σαουδικής Αραβίας
Αεροπορικές συνδέσεις

Απευθείας πτήσεις από Λάρνακα προς τρία αεροδρόμια της Σαουδικής Αραβίας

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Κύπρου ανακοίνωσε την απευθείας αεροπορική σύνδεση με τρία αεροδρόμια της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Κύπρου θα ξεκινήσει απευθείας αεροπορική σύνδεση της Λάρνακας με τρία αεροδρόμια της Σαουδικής Αραβίας.

Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2023 , όπου το πρώτο δρομολόγιο αφορά την πτήση Λάρνακα – Ριάντ ενώ τον Ιούλιο του ίδιου έτους, θα πραγματοποιούνται πτήσεις από Λάρνακα προς Τζέντα και από Λάρνακα προς Νταμάμ. Οι αεροπορικές πτήσεις θα πραγματοποιούνται από την εταιρεία Wizz Air.

Σε δηλώσεις του, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι, «συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την αεροπορική συνδεσιμότητα της χώρας μας, με όλα τα οφέλη που μπορεί να έχει. Είναι με μεγάλη ευχαρίστηση που βλέπουμε ότι οι συντονισμένες προσπάθειες, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, του Υφυπουργείου Τουρισμού αλλά και του διαχειριστή των αεροδρόμιών Hermes  Airports αποδίδουν καρπούς».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024