Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑύξηση 212% στην επιβατική κίνηση των Κυπριακών Αερογραμμών τον Ιούλιο του 2022
Αεροπορικές εταιρείες

Αύξηση 212% στην επιβατική κίνηση των Κυπριακών Αερογραμμών τον Ιούλιο του 2022

Ο μέσος όρος πληρότητας των θέσεων για το μήνα ανήλθε στο 92%, ενώ τα στοιχεία OTP (On Time Performance) δείχνουν ότι το 72% των πτήσεων πραγματοποιήθηκαν στην ώρα τους.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές ανακοίνωσαν σήμερα τα αποτελέσματα κίνησης για τον Ιούλιο του 2022. Η αεροπορική εταιρεία μετέφερε 59.000 επιβάτες (+212%) και πραγματοποίησε 429 (+207% περισσότερες πτήσεις) σε σχέση με την ίδια περυσινή περίοδο. Ο μέσος όρος πληρότητας των θέσεων για το μήνα ανήλθε στο 92%, ενώ τα στοιχεία OTP (On Time Performance) δείχνουν ότι το 72% των πτήσεων πραγματοποιήθηκαν στην ώρα τους.

Ο κ. Ανδρέας Γεωργίου, διευθύνων σύμβουλος και υπόλογος διευθυντής των Cyprus Airways δήλωσε: “Είμαστε περήφανοι για τα εξαιρετικά αποτελέσματα των επιδόσεών μας τους τελευταίους μήνες. Οι αυξήσεις, που καταγράφηκαν μετά την πρόσφατη προσθήκη δύο νέων αεροσκαφών Airbus A320 στο στόλο μας, δείχνουν πολύ υγιείς συντελεστές πληρότητας σε όλα τα πιο δημοφιλή δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων Αθήνα, Τελ Αβίβ, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο. Τα αφοσιωμένα πληρώματα πτήσης και εδάφους εργάζονται σκληρά για να επιτύχουν περισσότερα θετικά αποτελέσματα και να διασφαλίσουν την όσο το δυνατόν πιο ομαλή λειτουργία μας, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια”.

Ο Paul Sies, διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας, πρόσθεσε: “Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν μια υγιή αναπτυξιακή περίοδο για την αεροπορική εταιρεία και συνάδουν με το νέο στρατηγικό μας σχέδιο που εγκαινιάστηκε πρόσφατα. Αυτή η θετική τάση συνεχίζεται τον Αύγουστο, τον πιο πολυσύχναστο μήνα μας, και αναμένουμε να μεταφέρουμε ακόμη περισσότερους επιβάτες και να αυξήσουμε τα έσοδά μας. Είμαστε πολύ θετικοί και προσδοκούμε να συνεχίσουμε αυτή την τάση τους επόμενους μήνες και να καλωσορίσουμε όλο και περισσότερους επιβάτες στις πτήσεις μας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοικητική μου ομάδα και τα αφοσιωμένα μέλη του προσωπικού μας για αυτά τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα”.  

Η Cyprus Airways θα ανακοινώσει σύντομα το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων 2022-23 με νέες συχνότητες προς τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στις καλύτερες τιμές ποιότητας – τιμής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024