Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςBιεννέζικη βραδιά από την Austrian για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες στη Θεσσαλονίκη
Αεροπορικές εταιρείες

Bιεννέζικη βραδιά από την Austrian για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες στη Θεσσαλονίκη

Yπό τους ήχους του βιενέζικου βαλς, η Austrian υποδέχθηκε τους ταξιδιωτικούς πράκτορες σε μια βραδιά αφιερωμένη στην Αυστρία.

Υπό τους ρομαντικούς ήχους του βιενέζικου βαλς, η Austrian Airlines υποδέχθηκε εκλεκτούς συνεργάτες, ταξιδιωτικούς πράκτορες, στο Kitchen bar, στο παλιό λιμάνι της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στο δίκτυο και τις υπηρεσίες της για το 2013.

Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις περίμεναν τους καλεσμένους, που μέσα σε ατμόσφαιρα Βιέννης και ήχους αυτοκρατορικών χορών, θαύμασαν δύο ζευγάρια χορευτών, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσίασαν οι μικροί χορευτές που χόρεψαν εξαίσιο βαλς. Η βραδιά περιλάμβανε μουσική, χορό, κοκτέιλ με finger food και θερμή φιλοξενία ενώ μία τυχερή καλεσμένη της βραδιάς κέρδισε κατόπιν κλήρωσης δύο αεροπορικά εισιτήρια, προσφορά της Austrian και διαμονή στη Βιέννη, προσφορά του Οργανισμού Τουρισμού της Βιέννης.

Τους τουριστικούς πράκτορες υποδέχτηκε ο κ. Harro Julius Petersen, γενικός διευθυντής της Lufthansa για Ελλάδα και Κύπρο και ο κ. Κώστας Τζεβελέκος, διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου της Lufthansa στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις στο εκτενές δίκτυο της Austrian, που ως μέλος του Ομίλου Lufthansa καλύπτει παγκόσμιους προορισμούς με εξαιρετικές συνδέσεις. Από τον κόμβο της στη Βιέννη η Αustrian καλύπτει 130 προορισμούς παγκοσμίως, ενώ με τις συνεργαζόμενες εταιρείες του Ομίλου το δίκτυό της καλύπτει 246 προορισμούς σε όλη την υφήλιο και, με το Σικάγο να αποτελεί τον νέο – 4ο στη σειρά προορισμό της εταιρείας, στις ΗΠΑ.

Οι ταξιδιώτες που επιλέγουν τη νέα Business Class στις διηπειρωτικές τους πτήσεις, απολαμβάνουν πλήρως επίπεδο κρεβάτι 2 μέτρων, άνετα καθίσματα με αυτόματα ρυθμιζόμενα με αναπαυτικά μαξιλάρια, εξελιγμένο σύστημα ψυχαγωγίας 100 ωρών και μοναδικές γεύσεις από την DO & CO και τους Ιπτάμενους Chef. Αλλά και οι επιβάτες της νέας Economy Class απολαμβάνουν εργονομικά καθίσματα, άρτιας τεχνολογίας ψυχαγωγικό πρόγραμμα και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023