Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΧωρίς τρένα και πλοία σήμερα λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ
Μεταφορές

Χωρίς τρένα και πλοία σήμερα λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ

Λόγω της σημερινής 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στις απολύσεις στον δημόσιο τομεά, στη διαθεσιμότητα και στις ιδιωτικοποιήσεις, απεργούν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία για 24 ώρες. Κανονικά οι πτήσεις, καθώς δε συμμετέχουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Προβλήματα στις μετακινήσεις σήμερα, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ. Η 24ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών θα επηρεάσει και τα δρομολόγια του μετρό, του οποίου οι συρμοί θα τερματίζουν στον σταθμό “Δουκίσσης Πλακεντίας”. Μάλιστα, λόγω της απεργίας των σιδηροδρομικών, ματαιώσεις θα υπάρξουν και στα αυριανά βραδινά δρομολόγια των τρένων. Σημειώνεται, πάντως, πως οι εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους απειλούν να συνεχίσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους και τις μέρες του Πάσχα, αντιδρώντας στις αποκρατικοποιήσεις. Το ίδιο σημειώνουν και τα μέλη της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, στην ανακοίνωσή τους, περί κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.

Όσον αφορά στα αεροδρόμια, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αν και αρχικά είχαν δηλώσει ότι θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση των ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ με 24ωρη απεργία, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Μεταφορών κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αποφάσισαν τελικά να μην πάρουν μέρος στην απεργία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024