Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαCroatia Airlines: Ξαναξεκινούν οι πτήσεις μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Φρανκφούρτης
Αεροπορικές εταιρείες

Croatia Airlines: Ξαναξεκινούν οι πτήσεις μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Φρανκφούρτης

Μετά από τρία χρόνια απουσίας της Croatia Airlines στην γραμμή Ντουμπρόβνικ-Φρανκφούρτη, η αεροπορική εταιρεία αποφάσισε να ξαναξεκινήσει τις πτήσεις.

Η Croatia Airlines σχεδιάζει να επαναλάβει τις πτήσεις μεταξύ Φρανκφούρτης και Ντουμπρόβνικ από την επόμενη χειμερινή περίοδο μετά από τρία χρόνια απουσίας, μετά την συμφωνία στην οποία κατέληξε η εταιρεία με τον Τουριστικό Οργανισμό του Ντουμπρόβνικ. Η συμφωνία προβλέπει ότι η πόλη του Ντουμπρόβνικ θα επιδοτήσει τις πτήσεις με ένα αξιοσέβαστο ποσό, το οποίο όμως δεν ανακοινώθηκε.
 
Το διάστημα 2013 – 2014, οι Κροατικές Αερογραμμές σταμάτησαν πολλές πτήσεις τους στην Ευρώπη συμπεριλαμβανομένων και αυτών στη Φρανκφούρτη και στο Παρίσι προς μεγάλη απογοήτευση των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας. Φυσικά, αυτό έγινε στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης της εταιρίας με στόχο τη μείωση του κόστους. Από τότε, η Croatia Airlines έχει διατηρήσει μόνο τις πτήσεις της από Ντουμπρόβνικ προς Ζάγκρεμπ και στη Ρώμη, κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.
 
Η πόλη του Ντουμπρόβνικ υποστηρίζει ότι οι πτήσεις κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου της Croatia Airlines είναι ζωτικής σημασίας για τη διευκόλυνση της υψηλής εποχικής ροής επιβατών στο αεροδρόμιο. Αυτή τη στιγμή των 85% των επιβατών καταφθάνουν τους καλοκαιρινούς μήνες αιχμής, όπως δήλωσε ο κ. Roko Tolić, διευθυντής του αεροδρομίου του Ντουμπρόβνικ, και στόχος όλων είναι αυτό το ποσοστό να μειωθεί. 

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024