Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςCyprus Airways: Με την Atarev ενισχύει τις δυνατότητες διαχείρισης τιμών και εσόδων της
Αερομεταφορές και τεχνολογία

Cyprus Airways: Με την Atarev ενισχύει τις δυνατότητες διαχείρισης τιμών και εσόδων της

Η εφαρμογή του Lowest Fare Analyzer της Atarev με βάση την ΙΑ θα επιτρέψει στην Cyprus Airways να αντιδράσει ταχύτερα και αποτελεσματικότερα στον ανταγωνισμό και να διασφαλίσει την καλύτερη πρόταση τιμής για τους επιβάτες της Cyprus Airways σε όλες τις περιπτώσεις.

Η Atarev και η Cyprus Airways ανακοινώνουν με ενθουσιασμό την έναρξη μιας στρατηγικής συνεργασίας με στόχο την προσφορά των χαμηλότερων διαθέσιμων ναύλων στους πελάτες της αεροπορικής εταιρείας. Η συνεργασία, η οποία θα περιλαμβάνει τη στρατηγική συμβουλευτική και την εφαρμογή του αναλυτή Atarev – Lowest Fare Analyzer, θα αποφέρει επίσης σημαντικά οφέλη από τα έσοδα της αεροπορικής εταιρείας.

Ο Lowest Fare Analyzer θα εντοπίσει τον χαμηλότερο διαθέσιμο ναύλο στην αγορά και θα επιτρέψει στην Cyprus Airways να καθορίσει τους κανόνες και τις στρατηγικές της. Αυτό θα βοηθήσει στην επίτευξη των μέγιστων πρόσθετων εσόδων με βάση την τοποθέτηση των τιμών σε σχέση με τους βασικούς ανταγωνιστές, ενώ παράλληλα θα έχει τη δυνατότητα να αντιδράσει άμεσα εξασφαλίζοντας την καλύτερη πρόταση τιμής για τους επιβάτες της Cyprus Airways.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Cyprus Airways και θα προσφέρουμε τα οφέλη του Lowest Fare Analyzer και των συμβουλευτικών δυνατοτήτων της Atarev στον κύριο αερομεταφορέα της Κύπρου“, δήλωσε ο Naz Erer, Διευθύνων Σύμβουλος, Ιδρυτής και Επικεφαλής Σχεδιασμού της Atarev Software Solutions.

Η εισαγωγή του Lowest Fare Analyzer της Atarev ήταν εύκολη απόφαση και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αρχίσουμε να αποκομίζουμε τα οφέλη αυτού του υπερσύγχρονου εργαλείου διαχείρισης εσόδων και τα οφέλη που θα προσφέρει στους πελάτες της Cyprus Airways“, δήλωσε ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Airways. “Το Lowest Fare Analyzer μας επιτρέπει να ανταγωνιζόμαστε σε πραγματικό χρόνο τους ανταγωνιστές μας στις βασικές μας διαδρομές και συμπληρώνει το υπάρχον χαρτοφυλάκιο εργαλείων διαχείρισης εσόδων που διαθέτουμε με ευγένεια 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα“.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024