Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΔημόσιες ευχαριστίες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σχετικά με νέο αεροδρόμιο της Πάρου
Αεροδρόμια

Δημόσιες ευχαριστίες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σχετικά με νέο αεροδρόμιο της Πάρου

Το Επιμελητήριο επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν από την αρχή μέχρι σήμερα προκειμένου να γίνει το όνειρο των κατοίκων της Πάρου πραγματικότητα.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων εκφράζει την ικανοποίησή του για τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου της Πάρου, το οποίο αναμένεται να ενισχύσει τις αναπτυξιακές προοπτικές του νησιού. Το Επιμελητήριο επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν από την αρχή μέχρι σήμερα προκειμένου να γίνει το όνειρο των κατοίκων της Πάρου πραγματικότητα.
 
Ειδικότερα, και όσον αφορά στην τελευταία φάση της υλοποίησης του έργου, ευχαριστεί δημόσια το αρμόδιο Υπουργείο (Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων) και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το Δήμο Πάρου για την καθοριστική συμβολή του, την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία για τη δημιουργία των προσωρινών εγκαταστάσεων νέου αεροδρομίου Πάρου, όλους τους τοπικούς φορείς, καθώς και τους πολίτες και τους φίλους της Πάρου.
 
Ιδιαίτερη αναφορά το Επιμελητήριο Κυκλάδων επιθυμεί να κάνει στην αεροπορική εταιρεία Olympic Air που χωρίς την ουσιαστική συμμετοχή της το μεγάλο αυτό έργο δεν θα είχε ολοκληρωθεί, καθώς και για τα πρώτα δείγματα γραφής που έχει δείξει για την περαιτέρω υποστήριξη της Πάρου μέσα από σημαντικές προωθητικές ενέργειες αμέσως μετά τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου.

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023