Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΔιοικητικές αλλαγές για τη Star Alliance
Αερομεταφορές

Διοικητικές αλλαγές για τη Star Alliance

Ο Jeffrey Goh νέος επικεφαλής της Star Alliance από το 2017. Ο κ. Jeffrey Goh είναι διοικητικός γενικός διευθυντής και γενικός Σύμβουλος της Star Alliance, με αρμοδιότητες που περιλαμβάνουν την ανάπτυξη στρατηγικής και μελών, τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, τα συνδυαστικά εφοδιαστικά έργα και έργα σχετικά με καύσιμα, καθώς και τη νομική και οικονομική διαχείριση και διαχείριση έργου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Star Alliance όρισε τον κ. Jeffrey Goh ως διευθύνοντα σύμβουλο της Star Alliance, με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2017, για να διαδεχθεί τον κ. Mark Schwab, ο οποίος θα αποσυρθεί στο τέλος του έτους.

Ο κ. Jeffrey Goh (47) θα είναι ο νέος επικεφαλής της Star Alliances Services GmbH, η οποία εδρεύει στη Γερμανία και συντονίζει τις δραστηριότητες της μεγαλύτερης και πιο έμπειρης αεροπορικής συμμαχίας παγκοσμίως.

“Αυτή η πρώιμη απόφαση θέτει τα θεμέλια για μια ομαλή μετάβαση της ηγεσίας της συμμαχίας”, δήλωσε ο κ. Calin Rovinescu, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. “Ο κ. Mark Schwab ηγήθηκε της Συμμαχίας σε μια σημαντική περίοδο. Έπειτα από μια δεκαετία και πλέον προσχωρήσεων νέων αεροπορικών εταιρειών μελών σε σημαντικές και στρατηγικές αγορές ανά την υφήλιο, η συμμαχία άλλαξε σημείο εστίασης προς μια στενότερη ενσωμάτωση υπηρεσιών, συστημάτων και διαδικασιών εξυπηρέτησης επιβατών.

Με τον Jeffrey επιλέξαμε έναν έμπειρο επαγγελματία της αεροπορίας, ο οποίος είναι γνωστός στις αεροπορικές εταιρείες-μέλη μας και σεβαστός από αυτές και θα μπορέσει να ηγηθεί της συμμαχίας εν μέσω των ραγδαίων εξελίξεων σε αυτό το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον της παγκόσμιας αεροπορίας κατά τα επόμενα χρόνια.

“Τα τελευταία πέντε χρόνια αποτέλεσαν μια ιδιαίτερα ικανοποιητική εμπειρία στην καριέρα μου στην αεροπορία η οποία μετράει 42 χρόνια”, δήλωσε ο νυν διευθύνων σύμβουλος της Star Alliance, κ. Mark Schwab. “Πρόκειται για μια πρόκληση που παρέχει κίνητρα για την αλλαγή και την πρόοδο σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον ώστε να ανταποκριθούμε στις αναπτυσσόμενες ανάγκες των επιβατών της αεροπορίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Είμαι πεπεισμένος ότι η Συμμαχία μας είναι έτοιμη για ένα συναρπαστικό μέλλον”.

“Είναι πραγματικά τιμή μου”, δήλωσε ο κ. Jeffrey Goh. “Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Είναι πολύ σημαντικό να προσδίδουμε, όχι μόνο μεγαλύτερη αξία στις αεροπορικές εταιρείες μέλη μας, αλλά και να προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να πρωτοπορούμε, με γνώμονα το συμφέρον των περισσότερων από 600 εκατομμύρια επιβατών που πετούν με τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Star Alliance κάθε χρόνο. Προσβλέπω στο να συνεχίσω το σπουδαίο έργο των προκατόχων μου και τη στενή συνεργασία με τα μέλη μας ώστε να παραμείνουμε η ισχυρότερη αεροπορική συμμαχία παγκοσμίως”.

Ο κ. Jeffrey Goh είναι διοικητικός γενικός διευθυντής και γενικός Σύμβουλος της Star Alliance, με αρμοδιότητες που περιλαμβάνουν την ανάπτυξη στρατηγικής και μελών, τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, τα συνδυαστικά εφοδιαστικά έργα και έργα σχετικά με καύσιμα, καθώς και τη νομική και οικονομική διαχείριση και διαχείριση έργου. Ο Jeffrey Goh εντάχθηκε στην Star Alliance το 2007 από τη Διεθνή Ένωση Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ) και πριν από αυτό δίδασκε νομική και εργαζόταν ως δικηγόρος. Διαθέτει διδακτορικό στις αρχές και πολιτικές ρύθμισης του ανταγωνισμού και τη ρύθμιση αεροπορικών εταιρειών.

Άφιξη στη Ζυρίχη του Δ.Σ. της Star Alliance με το νέο αεροσκάφος Bombardier C Series
Η Swiss International Air Lines καλωσόρισε τους διευθύνοντες συμβούλους των αεροπορικών εταιρειών-μελών της Star Alliance στη Ζυρίχη για την ετήσια θερινή τους συνέλευση. Η αποστολή έφτασε με μια αποκλειστική πτήση η οποία πραγματοποιήθηκε με το νέο αεροσκάφος Bombardier CS100 που έφερε το σήμα SWISS.

Η αεροπορική εταιρεία φιλοξενεί τη Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου της Συμμαχίας, στο πλαίσιο των εορτασμών των 10 χρόνων συμμετοχής της στην Star Alliance από τον Απρίλιο του 2006.  

“Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τους συναδέλφους Διευθύνοντες Συμβούλους, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στη Ζυρίχη αυτήν την ξεχωριστή χρονιά, έχοντας πετάξει με ένα πολύ ξεχωριστό αεροσκάφος, το Bombardier C, του οποίου η SWISS είναι ο αρχικός πελάτης”, δήλωσε ο κ. Thomas Klühr, διευθύνων σύμβουλος της SWISS. “Σήμερα ανακοινώνουμε τη μετατροπή των πέντε παραγγελιών αεροσκαφών μας, και συγκεκριμένα αυτών με αριθμούς 21 έως 25, από CS100 σε CS300. Θα αποφασίσουμε αργότερα εάν θα προβούμε σε επιπρόσθετες μετατροπές”, πρόσθεσε ο κ. Klühr.

Η πτήση στη Ζυρίχη ήταν η πρώτη πτήση με επιβάτες της νέας σειράς αεροσκαφών Bombardier C. Η SWISS θα έχει στην κατοχή της το πρώτο Bombardier CS100 αυτόν τον μήνα και το αεροσκάφος θα τεθεί σε χρήση στα μέσα Ιουλίου του παρόντος έτους. Η ειδική πτήση μετέφερε τα κορυφαία στελέχη της Alliance από το Δουβλίνο της Ιρλανδίας, όπου είχαν συγκεντρωθεί για την Ετήσια Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ) και όπου το αεροσκάφος βρισκόταν σε στατική έκθεση.

“Μαζί με τους φίλους μας στην Star Alliance καταφέραμε να προσφέρουμε στις αεροπορικές εταιρείες-μέλη μια μοναδική ευκαιρία να πετάξουν με το αεροσκάφος CS100 από το Δουβλίνο στη Ζυρίχη”, δήλωσε ο κ. Fred Cromer, πρόεδρος της Bombardier Commercial Aircraft. “Καθώς πλησιάζουμε στην πρώτη παραλαβή και χρήση με τον αρχικό φορέα εκμετάλλευσης, τη SWISS, ήταν ευχαρίστησή μας να σας προσφέρουμε αυτήν την ευκαιρία ώστε να ζήσετε από πρώτο χέρι την εμπειρία εντός της καμπίνας του αεροσκάφους C Series, με τον ευρύτατο του διάδρομο, τις πιο ευρύχωρες θέσεις και τα μεγαλύτερα σε χωρητικότητα ντουλαπάκια”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024