Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΈφτασε στη Μαλαισία το αεροσκάφος με τις σορούς των θυμάτων της πτήσης ΜΗ17
Αεροπορικές τραγωδίες

Έφτασε στη Μαλαισία το αεροσκάφος με τις σορούς των θυμάτων της πτήσης ΜΗ17

Ημέρα εθνικού πένθους στη Μαλαισία, καθώς αεροσκάφος που μετέφερε τις 20 πρώτες σορούς των θυμάτων της συντριβής του αεροσκάφους της Malaysia Airlines στην ανατολική Ουκρανία έφθασε σήμερα στην Κουάλα Λουμπούρ.

Αεροσκάφος που μετέφερε τις 20 πρώτες σορούς των θυμάτων της συντριβής του αεροσκάφους της Malaysia Airlines στην ανατολική Ουκρανία έφθασε σήμερα στην Κουάλα Λουμπούρ προερχόμενο από το Άμστερνταμ. Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, το αεροσκάφος προσγειώθηκε λίγο πριν από τις 05.00 ώρα Ελλάδος στο αεροδρόμιο. Ο βασιλιάς της Μαλαισίας, ο πρωθυπουργός και άλλοι αξιωματούχοι ήταν παρόντες για την υποδοχή των σορών σε επίσημη τελετή.

Μετά την τελετή τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή σε όλη τη χώρα, όπου οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες και ημέρα εθνικού πένθους έχει κηρυχθεί για το λόγο αυτό. Οι αρχές είχαν ζητήσει νωρίτερα από τους κατοίκους της χώρας, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι μουσουλμάνοι, να απόσχουν από κάθε εορταστική εκδήλωση και να φορέσουν μαύρα σε ένδειξη σεβασμού στα θύματα.

Το επιβατικό αεροσκάφος κατερρίφθη στις 17 Ιουλίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024