Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕίκοσι καθημερινές πτήσεις κοινού κωδικού μεταξύ Κυπριακών Αερογραμμών και Air France
Αεροπορικές εταιρείες

Είκοσι καθημερινές πτήσεις κοινού κωδικού μεταξύ Κυπριακών Αερογραμμών και Air France

Οι πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Παρισιού πραγματοποιούνται από τις Κυπριακές Αερογραμμές.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές και η Air France διευρύνουν τους ορίζοντες της συνεργασίας τους, προσφέροντας 20 συνολικά καθημερινές πτήσεις κοινού κωδικού μεταξύ τους.

Τώρα μπορεί κανείς να ταξιδέψει από και προς Κύπρο με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο του Παρισιού “Charles De Gaulle” σε όλους τους προορισμούς του παγκόσμιου δικτύου της Air France. Οι πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Παρισιού πραγματοποιούνται από τις Κυπριακές Αερογραμμές.

Τώρα οι επιλογές για πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Παρισιού αυξάνονται. Πέραv των 5 απευθείας εβδομαδιαίων πτήσεων των Κυπριακών Αερογραμμών, υπάρχει η επιλογή πολλαπλών ημερήσιων ανταποκρίσεων μέσω Αθήνας – και με πτήσεις προς Ηράκλειο, Ρόδο στο Παρίσι με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο της Αθήνας.

Ταξιδεύοντας με εισιτήριο των Κυπριακών Αερογραμμών στο δρομολόγιο Αθήνα – Παρίσι που πραγματοποιείται από την Air France, τα μέλη του προγράμματος Sunmiles κερδίζουν βαθμούς. Αντίστοιχα τα μέλη του προγράμματος Flying Blue, μπορούν να κερδίσουν βαθμούς ταξιδεύοντας με εισιτήριο της Air France στις πτήσεις κοινού κωδικού που πραγματοποιούνται από τις Κυπριακές Αερογραμμές.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών οι Κυπριακές Αερογραμμές έχουν μεταφερθεί από το Κτίριο Επιβατών 1 στο 2 του αεροδρομίου “Charles De Gaulle”, απ’όπου πραγματοποιούνται οι πτήσεις της Air France.

Στη φωτογραφία, το αεροδρόμιο “Charles De Gaulle” στο Παρίσι.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024