Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΈκλεισε αεροδιάδρομος στο Charles de Gaule του Παρισιού
Αεροδρόμια

Έκλεισε αεροδιάδρομος στο Charles de Gaule του Παρισιού

Προληπτικό κλείσιμο του βόρειου αεροδιαδρόμου του αεροδρομίου του Παρισιού, καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εξελίσσεται γιγαντιαία επιχείρηση των γαλλικών αστυνομικών δυνάμεων για τη σύλληψη των δύο τζιχαντιστών που δολοφόνησαν εν ψυχρώ 12 άτομα προχθές στα γραφεία του σατυρικού περιοδικού Charlie Hebdo.

Ο βόρειος αεροδιάδρομος του αεροδρομίου του Παρισιού Charles de Gaule τέθηκε εκτός λειτουργίας για λόγους ασφαλείας, καθώς βρίσκεται κοντά στο σημείο που επιχειρούν γαλλικές αστυνομικές δυνάμεις για τη σύλληψη των δύο τζιχαντιστών που δολοφόνησαν εν ψυχρώ 12 άτομα προχθές στα γραφεία του σατυρικού περιοδικού Charlie Hebdo.

Αναφορές κάνουν λόγο για εισερχόμενες και εξερχόμενες πτήσεις στο γαλλικό αεροδρόμιο που εκτρέπονται σε αεροδιαδρόμους στη νότια πλευρά. Σημειώνεται ότι το Charles de Gaule είναι ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο.

Το πρωί σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών σε αυτοκινητόδρομο, βορειοανατολικά του Παρισιού στο Νταμαρτέν-αν-Γκελ, 13 χλμ. βορειοανατολικά του Charles de Gaule.

Στην επιχείρηση, εμπλέκεται πλέον και ο γαλλικός στρατός. Συνολικά, έχουν ενεργοποιηθεί 80.000 άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας στη Γαλλία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024