Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕκπαιδευτικά σεμινάρια EU-OPS, και PART-FCL, ORA, ARA, MED, CC
Εκπαίδευση

Εκπαιδευτικά σεμινάρια EU-OPS, και PART-FCL, ORA, ARA, MED, CC

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε Post Holders και στελέχη αεροπορικών οργανισμών, στελέχη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, AeroMedical Examiners (AME), αλλά και ενδιαφερόμενους ιδιώτες.

Η JETSTREAM Aviation Academy διοργανώνει στις 19 Μαρτίου 2013 εκπαιδευτικά σεμινάρια για την εναρμόνιση στα νέα νομοθετικά πρότυπα EU-OPS, PART-FCL, ORA, ARA, MED, CC.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε Post Holders και στελέχη Αεροπορικών Οργανισμών, στελέχη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, AeroMedical Examiners (AME), αλλά και ενδιαφερόμενους ιδιώτες.

Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της JETSTREAM Aviation Academy στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος” κτ. 46, από εγκεκριμένους εκπαιδευτές (JAA/EASA), οι οποίοι παρέχουν τα εξειδικευμένα μαθήματα σε Υπηρεσίες Πολιτικής Αεροπορίας, σε αεροπορικές εταιρείες και οργανισμούς, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Μέση Ανατολή.

Πιο αναλυτικά τα σεμινάρια περιλαμβάνουν:

  • EU-OPS – διάρκεια: 2 ημέρες.
  • PART-FCL, ORA (Organization Requirements for Aircrew), MED (Medical), CC (Cabin Crew), ARA (Authority Requirements for Aircrew) for Airplanes and Helicopters – διάρκεια: 4 ημέρες.
  • For Balloons and Sailplanes – διάρκεια: 1 ημέρα.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024