Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕναρκτήρια πτήση για τις νέες La Première designer suites της Air France
Αεροπορικές εταιρείες

Εναρκτήρια πτήση για τις νέες La Première designer suites της Air France

Από τον Φεβρουάριο του 2015 και για όλη τη χειμερινή περίοδο, όλες οι καθημερινές πτήσεις προς Σιγκαπούρη και Τζακάρτα θα διαθέτουν τις νέες σουίτες.

Στις 12 Ιανουαρίου η Air France εγκαινίασε στην πτήση AF254 από Παρίσι προς Σιγκαπούρη και Τζακάρτα  τη νέα καμπίνα La Première. Με την ευκαιρία αυτή, ο Frédéric Gagey, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Air France δήλωσε: “Με τις νέες σουίτες La Première στόχο έχουμε να προσφέρουμε ότι καλύτερο στην αγορά και σε αυτό δίνουμε έμφαση σήμερα. Έχοντας επιλέξει το συγκεκριμένο δρομολόγιο προς τη Νοτιοανατολική Ασία, δείχνουμε το πόσο σημαντικό είναι το τμήμα αυτό του κόσμου για εμάς, ειδικά για την προσέλευση νέων και τη διατήρηση των υφιστάμενων Premium επιβατών μας”.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι επιβάτες της La Première απολαμβάνουν μια πραγματικά ιδιωτική σουίτα. Η Air France έχει “ντύσει” κάθε μια από τις σουίτες με πλούσιες κουρτίνες οι οποίες μπορούν να τραβηχτούν, επιτρέποντας έτσι στον επιβάτη να επιλέξει τον βαθμό της απομόνωσης που επιθυμεί. Καθ’όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ο επιβάτης έχει στη διάθεσή του την ατομική του οθόνη αφής 24 ιντσών, από τις μεγαλύτερες που υπάρχουν σε αεροσκάφος, η οποία προσφέρει μια απόλυτα νέα εμπειρία πλοήγησης εμπνευσμένη από το iPad, σε 12 γλώσσες, με μια τεράστια γκάμα κινηματογραφικών ταινιών, παιχνιδιών, μουσικής, τηλεοπτικών σειρών, κ.λπ. Σύντομα επίσης, ένα νέο κατ΄ απαίτηση (on demand) πρόγραμμα, διάρκειας μεγαλύτερης των 1000 ωρών θα είναι διαθέσιμο.

Με μία κίνηση, το κάθισμα της La Première μετατρέπεται σε απόλυτα επίπεδο κρεβάτι μήκους μεγαλύτερου των δύο μέτρων. Τα μπράτσα του καθίσματος φεύγουν, δημιουργώντας άπλετο χώρο πλάτους 77 εκ. Όταν ο επιβάτης θελήσει να κοιμηθεί, τα μέλη του πληρώματος τοποθετούν ένα στρώμα στο κάθισμα για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, ενώ του προσφέρoνται ένα αφράτο μαξιλάρι και ένα πάπλωμα Sofitel MyBed. Χάρη σε ένα διαχωριστικό προπέτασμα που ανυψώνεται όταν οι κουρτίνες κλείνουν, η καμπίνα “αγκαλιάζει” τον επιβάτη, προσφέροντάς του την απόλυτη απομόνωση.

Αναγνωρίζοντάς την ως μια περιοχή σε τροχιά συνεχούς οικονομικής ανάπτυξης, η Air France-KLΜ έχει επικεντρωθεί στη νοτιοανατολική Ασία, προσφέροντας πολύ υψηλές υπηρεσίες και τα καλύτερα προϊόντα. Από το Φεβρουάριο του 2015 και κατά τη διάρκεια όλης της χειμερινής περιόδου, οι νέες καμπίνες της Air France θα είναι διαθέσιμες στις καθημερινές πτήσεις προς Σιγκαπούρη και Τζακάρτα για απόλυτη άνεση. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 οι επιβάτες απολάμβαναν ήδη τις νέες καμπίνες σε κάποιες μόνο από τις πτήσεις προς τις δύο αυτές πόλεις. Το 2015 οι νέες La Première σουίτες θα είναι διαθέσιμες και σε πτήσεις προς Νέα Υόρκη, Ντουμπάι, Λιμπρβίλ και Γιαουντέ.

Εκτός από τις νέες designer suites, οι επιβάτες της Air France έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα προνόμια της νέας Business Class ή να επωφεληθούν από τη νέα Premium Economy που προσφέρει 40% περισσότερο χώρο. Και φυσικά την Economy, που προσφέρει άριστη άνεση για όλους.

Αναχωρώντας από τους κόμβους του Παρισιού (Charles de Gaulle) και Άμστερνταμ (Schiphol) η Air France-KLM προσφέρει περισσότερες από 90 πτήσεις κάθε εβδομάδα σε προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας – Μπανγκόκ, Ντενπασάρ (Μπαλί), Χο Τσι Μινχ, Τζακάρτα, Κουάλα Λουμπούρ, Σιγκαπούρη και Ανόι (με πτήση κοινού κωδικού με την Vietnam Airlines).

Χάρη στις συμφωνίες πτήσεων κοινού κωδικού (code-share) με τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρίες του γκρουπ Air France-KLM προσφέρεται ακόμη μεγαλύτερη συχνότητα μεταξύ Ευρώπης και νοτιοανατολικής Ασίας και πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο δίκτυο 22 προορισμών στην περιοχή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024