Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΈναρξη του δρομολογίου της Qatar Airways προς τη Λάρνακα
Αεροπορικές εταιρείες

Έναρξη του δρομολογίου της Qatar Airways προς τη Λάρνακα

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας έγινε και επίσημα ο 138ος προορισμός του πεντάστερου αερομεταφορέα από την Ντόχα.

Η εναρκτήρια πτήση της Qatar Airways στις 29 Απριλίου σηματοδότησε την έναρξη του δρομολογίου προς τη Λάρνακα που θα πραγματοποιείται τέσσερις φορές την εβδομάδα με Airbus A320, με 12 θέσεις επιβατών στη Διακεκριμένη Θέση και 132 στην Οικονομική.

Η εναρκτήρια πτήση, στην οποία ταξίδεψαν στελέχη της Qatar Airways καθώς και εμπορικοί επιβάτες, καλωσορίστηκε με την παραδοσιακή υδάτινη αψίδα, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της Hermes Airports, κ. Wes Porter, ηγήθηκε της επιτροπής υποδοχής.

Ο Chief Commercial Officer της Qatar Airways κ. Marwan Koleilat, δήλωσε: “Η Κύπρος είναι ένας φανταστικός προορισμός και η Qatar Airways είναι ενθουσιασμένη που παρέχει αυτό το νέο προγραμματισμένο δρομολόγιο προς τη Λάρνακα. Στην Qatar Airways προσπαθούμε να παρέχουμε στους επιβάτες μας ένα ισχυρό διεθνές δίκτυο επαγγελματικών και τουριστικών προορισμών, και η πόλη της Λάρνακας αποτελεί μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στον εκτεταμένο χάρτη διαδρομών μας.

Οι προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ Κύπρου και Κατάρ ήταν στα πλάνα μας εδώ και αρκετό καιρό και πιστεύουμε πως οι επιβάτες μας θα εκτιμήσουν τις υπηρεσίες πέντε αστέρων που προσφέρουμε, καθώς και το ενισχυμένο δίκτυο πτήσεων σε περισσότερους από 135 προορισμούς σε όλο τον κόσμο”.


Ο Chief Commercial Officer της Qatar Airways, κ. Marwan Koleilat μιλά στους καλεσμένους κατά την εκδήλωση για τον εορτασμό της έναρξης του δρομολογίου προς τη Λάρνακα.

Το νέο δρομολόγιο αναμένεται να γίνει μία δημοφιλής επιλογή τόσο για επαγγελματικά ταξίδια όσο και για ταξίδια αναψυχής επεκτείνοντας τις διμερείς σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Κατάρ.

Η έναρξη των πτήσεων ενδυναμώνει τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών καθώς ανοίγει νέες ευκαιρίες για αμοιβαία οφέλη, προωθώντας και διευρύνοντας οικονομικές και εμπορικές σχέσεις.

Σε δηλώσεις του για την εναρκτήρια πτήση της Qatar Airways στη Λάρνακα, ο κ. Porter δήλωσε: “Η άφιξη της Qatar Airways στη Λάρνακα αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο όχι μόνο για την Hermes Airports, αλλά και για την Κυπριακή Δημοκρατία. Αυτό το νέο δρομολόγιο θα προωθήσει και θα στηρίξει την τουριστική ανάπτυξη ανάμεσα στην Κύπρο και το Κατάρ, ενώ ταυτόχρονα θα βελτιώσει την συνδεσιμότητα Κύπρου-Ανατολής.

Παράλληλα, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την Qatar Airways να αποκτήσει πρόσβαση στην Ευρώπη μέσω της Κύπρου. Η έναρξη των πτήσεων επιβεβαιώνει την εξαιρετική συνεργασία Κύπρου-Κατάρ και προσμένουμε ότι θα δούμε περαιτέρω ανάπτυξη στις επιχειρηματικές μας σχέσεις”.

Το δρομολόγιο Ντόχα – Λάρνακα, θα πραγματοποιείται τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή, σύμφωνα με το πιο κάτω πρόγραμμα:

  • Αναχώρηση από τη Ντόχα QR265 στις 08:10, άφιξη στη Λάρνακα στις 12:00.
  • Αναχώρηση από τη Λάρνακα QR266 στις 14:10, άφιξη στη Ντόχα στις 17:45.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024