Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕνδιαφέρον Γερμανών επενδυτών για επενδύσεις στην περιοχή της Σητείας
Εκθέσεις

Ενδιαφέρον Γερμανών επενδυτών για επενδύσεις στην περιοχή της Σητείας

Έγιναν επαφές με τουριστικούς πράκτορες, που ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες του αεροδρομίου Σητείας μετά την ολοκλήρωση του νέου Αεροσταθμού και έδειξαν ενδιαφέρον για πτήσεις charter για τις χρονιές 2017 και 2018. Αξιοσημείωτο γεγονός αποτέλεσε το ενδιαφέρον Γερμανών επενδυτών για τουριστικές επενδύσεις στην περιοχή της Σητείας και ιδιαίτερα στον κλάδο του ιατρικού τουρισμού.

Ο Δήμος Σητείας με την υποστήριξη του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α. συμμετείχε στην διεθνή έκθεση τουρισμού ITB του Βερολίνου από 9-12 Μαρτίου, φιλοξενούμενος στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Στην έκθεση συμμετείχαν και εκπροσώπησαν την περιοχή ο δήμαρχος Σητείας και πρόεδρος του ΟΑΣ κ. Θ. Πατεράκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Επαρχίας Σητείας κ. Γ. Κακουράκης και o αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Γ. Αικατερινίδης. Παρευρέθηκαν από ελληνικής πλευράς η αναπλ. υπουργός αρμόδια σε θέματα Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων του τουριστικού κλάδου, ξενοδόχοι, δημοσιογράφοι κ.ά.

Ο χώρος της έκθεσης κατακλύστηκε από χιλιάδες επισκέπτες οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Κρήτη και την περιοχή της Σητείας, της οποίας η παρουσία ήταν δυναμική.

Έγιναν επαφές με τουριστικούς πράκτορες, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες του αεροδρομίου Σητείας μετά την ολοκλήρωση του νέου Αεροσταθμού και έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για πτήσεις charter γι πτήσεις charter για τις χρονιές 2017 και 2018. Αξιοσημείωτο γεγονός αποτέλεσε το ενδιαφέρον Γερμανών επενδυτών για επενδύσεις στην περιοχή της Σητείας στον τουριστικό τομέα και ιδιαίτερα στον κλάδο του ιατρικού τουρισμού.

Σημαντική εμπειρία αποτέλεσε η επίσκεψη στο περίπτερο που φιλοξένησε γεωπάρκα από όλο τον κόσμο. Έγιναν συζητήσεις και επαφές με εκπροσώπους άλλων γεωπάρκων και αποκτήθηκε σημαντική τεχνογνωσία σε θέματα οργάνωσης, λειτουργίας και προβολής τους.

Οι προοπτικές από τη συμμετοχή στην τουριστική έκθεση του Βερολίνου είναι πολύ καλές για το 2016, τόσο για την Κρήτη όσο και για την περιοχή της Σητείας, αφού προβλέπεται αύξηση των επισκεπτών από τη Γερμανία.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023