Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕνημέρωση των τουριστικών πρακτόρων από τη Virgin Atlantic Airways
Αεροπορικές εταιρείες

Ενημέρωση των τουριστικών πρακτόρων από τη Virgin Atlantic Airways

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της αεροπορικής εταιρείας, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα τελευταία νέα της Virgin Atlantic, καθώς επίσης για την ιστορία της, το Flying Club –που είναι το frequent flyer program- το στόλο, το δίκτυο με τα δρομολόγια, κ.λπ.

Στις 15 Νοεμβρίου 2017 η Virgin Atlantic Airways διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωσή της στο “MoMix Bar” στην Αθήνα, όπου παραστάθηκαν ταξιδιωτικοί πράκτορες από τα μεγαλύτερα γραφεία της Ελλάδας και τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου κα Άννα Καλλιάνη και η γενική διευθύντρια κα Φωτεινή Εμίρη.  

Κατά τη διάρκεια του event οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα τελευταία νέα της Virgin Atlantic, καθώς επίσης για την ιστορία της, το Flying Club – που είναι το frequent flyer program- το στόλο, το δίκτυο με τα δρομολόγια, κ.λπ. Η εταιρεία πετά σε πάνω από 30 προορισμούς διεθνώς, ενώ σημειώνεται ότι από τις 12 Δεκεμβρίου (έως τις 24 Φεβρουαρίου 2018) ξεκινά και το πρώτο απευθείας δρομολόγιο που θα συνδέει το Heathrow του Λονδίνου με τα νησιά Barbados στην Καραϊβική. Συνολικά, η Virgin Atlantic εξυπηρετεί με συνδέσεις από το Gatwick του Λονδίνου 9 προορισμούς στην Καραϊβική – Antigua, Barbados, Cancun-Mexico, St. Lucia, Grenada, Tobago, Havana και Montego Bay.

Η Virgin Atlantic δε συμμετέχει σε καμία από τις υπάρχουσες αεροπορικές συμμαχίες, διαθέτει όμως το δικό της πρόγραμμα επιβράβευσης “Flying Club”, με Red, Silver και Gold προνόμια και, όπως επισημάνθηκε στην παρουσίαση, η αναβάθμιση απατεί μικρότερο αριθμό μιλίων και γίνεται ευκολότερα από ό,τι σε άλλα προγραμματα επιβράβευσης. Οι θέσεις διαχωρίζεονται σε Economy, Premium Economy και Upper Class (Α’ Θέση)

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε μία επίδειξη δημιουργίας cocktail από τους έμπειρους bartenders του “MoMix” και στη συνέχεια δόθηκε η ευκαιρία συνομιλίας με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, αλλά και να απαντηθούν τυχόν ερωτήσεις. Επιπλέον, μετά από κλήρωση, η κα Μαρία Πλαστήρα από το τουριστικό γραφείο Synthesis Travel κέρδισε ένα κόκκινο κρασί GK Γεώργιος Κίτος ως αναμνηστικό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024