Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕπίσημος Brand Ambassador της Cyprus Airways ο Αιγύπτιος διεθνής ποδοσφαιριστής Amr Warda
Αεροπορικές εταιρείες

Επίσημος Brand Ambassador της Cyprus Airways ο Αιγύπτιος διεθνής ποδοσφαιριστής Amr Warda

Η Cyprus Airways πλέον θα ταξιδεύει και προς Κάιρο από τις 30 Απριλίου, 2022, με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Τρίτη και Σάββατο.

Η Cyprus Airways ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή, Amr Warda. Ο Warda αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σήμερα στο Κυπριακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Από σήμερα, αποτελεί και επίσημα, Πρεσβευτή της εταιρείας.

“Ο Amr, είναι πλέον, μέλος και της δικιάς μας οικογένειας. Μαζί, πέρα από το επικοινωνιακό κομμάτι, θα ‘τρέξουμε’ και μια σειρά από δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης καθώς, στόχος και των δυο πλευρών είναι η επιστροφή προς την κοινωνία, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλάνο ΕΚΕ”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Cyprus Airways.

Η Cyprus Airways, πλέον θα ταξιδεύει και προς Κάιρο από τις 30 Απριλίου, 2022, με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Τρίτη και Σάββατο. Η εταιρεία διατηρεί ένα δίκτυο 12 προορισμών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πρέβεζα, Σκιάθο, Μύκονο, Ρόδο, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Κάϊρο, Τελ Αβίβ, Βηρυτό αλλά και την Jeddah. Όλες οι πτήσεις γίνονται με αεροσκάφος τύπου Airbus A319 με χωρητικότητα 144 οικονομικών θέσεων και με ένα αεροσκάφος τύπου Airbus A320, με χωρητικότητα 180 οικονομικών θέσεων.

“Το όραμά μας για την Cyprus Airways είναι να συνδέσουμε διεθνής ταξιδιώτες” αναφέρει ο Simon Camilleri, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024