Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςEtihad Airways: Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή
Αεροπορικές

Etihad Airways: Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή

Στα World Travel Awards Μέσης Ανατολής η αεροπορική εταιρεία έλαβε τα βραβεία 'Κορυφαία Πρώτη Θέση' και 'Κορυφαίο Προσωπικό Καμπίνας'.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ανακηρύχθηκε “Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία της Μέσης Ανατολής” για έβδομη συνεχή χρονιά σε επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Le Royal Meridien Beach Resort & Spa στο Ντουμπάι. Στα World Travel Awards Μέσης Ανατολής η αεροπορική εταιρεία έλαβε επίσης τα βραβεία “Κορυφαία Πρώτη Θέση” και “Κορυφαίο Προσωπικό Καμπίνας”.

Τα World Travel Awards (WTA), τα οποία θεσπίστηκαν το 1993 με στόχο την επιβράβευση των καλύτερων ταξιδιωτικών οργανισμών στον κόσμο αναγνωρίζοντας την ελίτ του κλάδου. Έχουν χαρακτηρισθεί από την εφημερίδα Wall Street Journal ως “τα Oscar των ταξιδιωτικών εταιρειών” και προκύπτουν από ψηφοφορία επιβατών και πρακτόρων από 160 χώρες.

Ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Etihad Airways, κ. James Hogan δήλωσε: “Εκ μέρους όλης της οικογένειας της Etihad Airways, είμαι πολύ χαρούμενος που στην εταιρεία απονέμεται αυτός ο ιδιαίτερα τιμητικός τίτλος της Κορυφαίας Αεροπορικής Εταιρεία της Μέσης Ανατολής. Όλες μας οι προσπάθειες βασίζονται στο να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερο δυνατή ταξιδιωτική εμπειρία.

Μέσω της οργανικής ανάπτυξη, τις συνεργασίες κοινού κωδικού και τις συμμετοχές μας σε άλλες αεροπορικές εταιρείες, έχουμε επεκτείνει το δίκτυό μας σε συνολικά 248 προορισμούς ανά τον κόσμο, το 2012, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και επιλογές στους πελάτες μας. Επιπρόσθετα από το συνεχώς αυξανόμενο μας δίκτυο, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην καινοτομία, διασφαλίζοντας το συμφέρον των πελατών μας μέσω των σύγχρονων τεχνολογιών και τους design. Το σήμα κατατεθέν της Etihad Airways είναι η ζεστή και γενναιόδωρη φιλοξενία που προέρχεται από την παραδοσιακή αραβική κουλτούρα στο Εμιράτο του Άμπου Ντάμπι, κάτι για το οποίο είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος και ιδρυτής των World Travel Awards κ. Graham E. Cooke, δήλωσε: “Η Etihad Airways έχει καταγράψει το πιο εντυπωσιακό 12μηνο στα 10 χρόνια της ιστορίας της. Η στρατηγική της οργανικής ανάπτυξης και των σημαντικών συνεργασιών, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη δέσμευση για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, έχει οδηγήσει σε αποτελέσματα ρεκόρ και στη ραγδαία αύξηση των επιβατών στα αεροσκάφη της εταιρείας. Συγχαίρουμε την Etihad Airways για τη νίκη της ως “Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή’, ‘Κορυφαία Πρώτη Θέση’ και ‘Κορυφαίο Προσωπικό Καμπίνας’ στα βραβεία World Awards Middle East 2013”.

Η επιτυχία στα World Travel Awards ακολουθεί ενός άλλου πρόσφατου θριάμβου για την Etihad Airways. Στα Βραβεία Business Traveller Middle East Awards 2013, στις 5 Μαΐου, η Etihad Airways έλαβε τους ιδιαίτερα τιμητικούς τίτλους ως η αεροπορική εταιρεία με την “Καλύτερη Πρώτη Θέση” και η αεροπορική εταιρεία με το “καλύτερο πρόγραμμα τακτικών επιβατών”.

Στη φωτογραφία, ο Peter Baumgartner, γενικός εμπορικός Διευθυντής Etihad Airways (κέντρο αριστερά), ο Graham E. Cooke, πρόεδρος και ιδρυτής των World Travel Awards (κέντρο) και ο Aubrey Tiedt, αντιπρόεδρος Εξυπηρέτηση πελατών Etihad Airways (κέντρο δεξιά) γιορτάζουν την επιτυχία της Etihad Airways στα World Travel Awards Middle East.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024