Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςEtihad: Ασφαλιστικά μέτρα για την προστασία πτήσεων κοινού κωδικού με την airberlin
Αεροπορικές εταιρείες

Etihad: Ασφαλιστικά μέτρα για την προστασία πτήσεων κοινού κωδικού με την airberlin

Η Etihad Airways δήλωσε ότι δεν μπορούσε να περιμένει περισσότερο τη γερμανική κυβέρνηση να λάβει μια απόφαση σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να εγκρίνει τις πτήσεις κοινού κωδικού της Etihad με την airberlin προς 29 προορισμούς στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στις οποίες έχουν γίνει ήδη πάνω από 82.000 κρατήσεις από επιβάτες.

H Etihad Airways πρόσφατα κατέφυγε σε λήψη ασφαλιστικών μέτρων σε γερμανικό δικαστήριο για την προστασία πτήσεων κοινού κωδικού με την airberlin.

Η έναρξη της συγκεκριμένης νομικής δράσης έχει επίσης στόχο να βοηθήσει στην προστασία των 8.000 εργαζομένων της γερμανικής αεροπορικής και την παροχή διαφάνειας και εμπιστοσύνης στους επιβάτες. Η Etihad Airways κατέχει το 29,2% της airberlin, της δεύτερης μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας της Γερμανίας.

Η Etihad Airways, δήλωσε ότι δεν μπορούσε να περιμένει περισσότερο τη γερμανική κυβέρνηση να λάβει μια απόφαση σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να εγκρίνει τις πτήσεις κοινού κωδικού της Etihad με την airberlin προς 29 προορισμούς στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στις οποίες έχουν γίνει ήδη πάνω από 82.000 κρατήσεις από επιβάτες.

Οι πτήσεις αυτές αφορούν στα χειμερινά δρομολόγια για το 2015/16, τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν αυτές τις ημέρες και καλύπτουν την περίοδο πέντε μηνών από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 31 Μαρτίου του 2016.

Η έλλειψη οποιασδήποτε απόφασης από τις γερμανικές αρχές – που έχουν εγκρίνει επτά δρομολόγια της Etihad Airways, συμπεριλαμβανομένων όλων των κοινών πτήσεων της airberlin από το 2012 – η αεροπορική εταιρεία δεν έχει καμία εναλλακτική λύση, παρά να καταθέσει μια προληπτική λήψη ασφαλιστικών μέτρων στο Διοικητικό Δικαστήριο του Braunschweig.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023